Δε… Δεν- απλά δεν. Τα λόγια είναι τόσο περιττά στην περίπτωσή της που το συγκεκριμένο άρθρο θα μπορούσε κάλλιστα να είχε την εξής μορφή: «…».

Αυτό και τέλος.

Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να γράψουμε μια σύντομη ωδή στην απόλυτη γυναίκα, αυτή που στοίχειωσε τα όνειρά κάθε εφήβου στην Ελλάδα και μας έχει κάνει μέχρι και σήμερα να είμαστε ατελείωτα ερωτευμένοι μαζί της.

Ο λόγος, φυσικά, για τη μοναδική Χριστίνα Παππά. Η πασίγνωστη ηθοποιός είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουμε δει ποτέ στα μέρη μας, με την σeξουακικότητά της να τρυπάει για πλάκα το ανθρώπινο ταβάνι και να κάνει τους πάντες να λένε «τρέλααααα!» σε όλες τις γλώσσες του Πύργου της Βαβέλ.

Και μπορεί η πανέμορφη Χριστίνα να έχει γυρίσει πληθώρα… υπέροχων σκηνών, όμως υπάρχει μία που μας έχει καρφωθεί στη μνήμη και δε λέει να βγει με τίποτα.

Σε ποια αναφερόμαστε; Στο απόλυτο γυναικείο έπος. Σ’ αυτήν:

Και τώρα που είδαμε την Χριστίνα και αναφωνήσαμε, όπως πάντα, βροντώδες «α-Παππά!», ανανεώνοντας τους όρκους μας αιώνιας πίστης προς το πρόσωπό της, ας την απολαύσουμε λίγο ακόμα στην παρακάτω media gallery.
Υπάρχει έστω κι ένας που να διαφωνεί;