6 γυναίκες

Η υποκριτική είναι ένα μετερίζι με πολύ ζόρικα ωράρια για όσους διεκδικούν συνεχώς ρόλους και διακρίσεις. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που θέτουν άλλες προτεραιότητες. Την οικογένεια τους. Ή άλλοι που λυγίζουν μπροστά στη δύναμη της δόξας και στο κυνήγι των παπαράτσι. Ή που αντιλαμβάνονται ότι διαθέτουν ένα πακέτο που πουλάει και το χρησιμοποιούν, ώστε να μαζέψουν λεφτά και να εκπληρώσουν το πραγματικό τους όνειρο. Οι 6 γυναίκες που ακολουθούν έκαναν πολλούς να τις ερωτευτούν. Και οι 6 γυναίκες αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν να συνεχίσουν σε αυτό το μονοπάτι και πήραν δρόμους λιγότερο λαμπερούς ή εντελώς διαφορετικούς.

Σάνον Ελίζαμπεθ

Όταν μιλάμε για τη Σάνον και τη σκηνή στο American Pie δεν χωράνε οπαδικά. Τασσόμαστε στο πλευρό του βαριόμοιρου Τζιμ που δεν κρατήθηκε.

Γι΄αυτά τα 5 λεπτά βρίσκεται πρώτη στη λίστα και δεν μπορεί να την εκτοπίσει καμία. Κι ας ήταν η μοναδική ανάμνηση που μας χάρισε. Αξίζει όσο χιλιάδες. Κάτι Confessions of an American Bride, A Novel Romance, Marshall’s Miracle που έχει παίξει στο μεσοδιάστημα μέχρι σήμερα είναι παυσίλυπα που θα λεγε ο Καβάφης. Σήμερα η Σάνον είναι μιλφάρα αδιανόητων διαστάσεων.

6 γυναίκες ηθοποιοί που ερωτευτήκαμε σε έναν ρόλο κι από τότε τις αναζητάμε

Μίσα Μπάρτον

California Teens. Η Μίσα ήταν το πρώτο άρμα. Αυτή που κράτησε στο χρόνο ήταν σαφώς η Ρέιτσελ Μπίλσον. Η Μίσα πάντως δεν πέρασε καθόλου αδιάφορη. Αν μάλιστα δεν είχε τα θέματα με τα ναρκωτικά και τον εθισμό, θα είχε ακόμα και πανάξια την ίδια θέση.

Γιάσμιν Μπλιθ

Από το Baywatch θα μπορούσαν να μπουν πολλές. Τζίνα Λι Νόλιν, Τίφανι Άμπερ Τίσεν, Νικόλ Έγκερτ, ίσως η Πάμελα. Αλλά το αυθεντικό δεκάρι είναι η κυρία Μπλιθ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τσάντλερ και ο Τζόι είχαν ρυθμίσει το ξυπνητήρι στις 5 το απόγευμα που ξεκινούσε η σειρά.

Σήμερα η Γιάσμιν είναι μια άλλη ιστορία, έχει καθίσει στο πρότυπο «κλασσική μαμά» και δεν την απασχολεί καθόλου ο πρότερος βίος της.

6 γυναίκες ηθοποιοί που ερωτευτήκαμε σε έναν ρόλο κι από τότε τις αναζητάμε

Κάρμεν Ελέκτρα

Αν δεν έχεις πάθει τρέμουλο με τη σκηνή στο My Daughter’s Boss δεν πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίζεις να βρίσκεσαι εδώ. Πήγαινε να εξομολογηθείς, να κάνεις ψυχοθεραπείες, να δεις τι έχει πάει λάθος με σένα. Η Κάρμεν μας την βάρεσε και στα Scary Movie, αλλά προφανώς το Baywatch έκανε όλη τη ζημιά. Απλώς εκεί είχες να κοιτάς πολλές και χανόσουν. Στην Κόρη του Αφεντικού μου η δική της σκηνή επισκίασε τα πάντα. Μέχρι που έκανε τον Κούτσερ να φαίνεται καταπληκτικός.

Με εξαίρεση μια ταινία Book of Fire το 2015, ασχολείται ελάχιστα με το σινεμά. Η μουσική είναι το πάθος της. Τις ταινίες της έκανε για να βγάλει λεφτά και να το χρηματοδοτήσει.

Τάρα Ριντ

Εδώ και μια δεκαετία αναλώνεται στα Sharknado. Έχει συμμετοχές και σε Scary Movie. Ήταν πρωταγωνίστρια στο Η Κόρη του Αφεντικού Μου. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στα όσα νιώσαμε στο Big Lebowski. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι η Τάρα κατάφερε να προσθέσει ακόμα μια πνευματική-συναισθηματική κατάσταση προς διαχείριση τα λέει όλα. Κάπου στα μέσα της περασμένης δεκαετίας ξεκίνησαν προβλήματα με το βάρος της, προερχόμενα από ψυχολογικής φύσεως αδυναμία.

Εύα Μέντες

Απ΄ό,τι φαίνεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ μας την στέρησε για πάντα. Στην δική της περίπτωση υπάρχουν δύο στιγμές που έριξαν κόσμο και κοσμάκη στην σκληρή αναζήτηση. Και μάλιστα σε μια εποχή που η ταχύτητα σύνδεσης ήταν χειρότερη από χελώνα. 2001, Ντένζελ Ουάσινγκτον-Ίθαν Χοκ, ταινία Training Day. Εκεί η Εύα ονομακαιπράμα στέκεται γυμνή στο κρεβάτι. Κι ενώ είναι εκεί εκτεθειμένη, δεν παίζει περιθώριο να δεις κάτι άλλο από το καθηλωτικό πρόσωπο της.

Μετά, το 2007, με αυξημένη ταχύτητα σύνδεσης, η Εύα προσέφερε έναν από τους πιο «παίζει να ξεχάσω πως λένε τη μάνα μου, αλλά αυτό ποτέ» οργασμούς στο We Own The Night. Τυχερός Χοακίν Φοίνιξ και απορώ που διέφυγε αυτής της λίστας. Μη σε παραπλανά που βρίσκεται έσχατη στις 6 γυναίκες. Μαζί με τη Σάνον ανταγωνίζονται για την πιο σκληρή «απώλεια».