Οι 5 ερωτήσεις στις οποίες ποτέ καμία γυναίκα δεν απάντησε ειλικρινά
Γυναίκα

Οι 5 ερωτήσεις στις οποίες ποτέ καμία γυναίκα δεν απάντησε ειλικρινά

Είναι λες και τις βάζεις στον αυτόματο πιλότο: Σε όσες γυναίκες και να κάνεις αυτές τις 5 ερωτήσεις, η απάντηση μπορεί μεν να είναι διαφορετική, σίγουρα όμως δεν θα είναι η αλήθεια...

Ή αλλιώς «Τα 5 κλασικά ψέματα των γυναικών που θα ακούσεις από όλες». Και όταν λέμε από όλες, εννοούμε από όλες.

Είναι λες και τις βάζεις στον αυτόματο πιλότο: Σε όσες γυναίκες και να κάνεις αυτές τις 5 ερωτήσεις, η απάντηση μπορεί μεν να είναι διαφορετική, σίγουρα όμως δεν θα είναι η αλήθεια.

Αλήθεια, πόσα κιλά είσαι;

Οι γυναίκες προτιμούν να τις βάλεις να λύσουν εξίσωση με 4 άγνωστους Χ, παρά να κληθούν να απαντήσουν για το σωματικό τους βάρος. Όχι απαραίτητα γιατί δεν αισθάνονται καλά με το σώμα τους, μα διότι πάντα θα έχουν στο μυαλό τους ένα «ιδανικό» το οποίο πασχίζουν να φτάσουν.

Είναι 60 κιλά; Προτιμά να σου πει 58 (λες και αλλάζει κάτι) παρά να αποκαλύψει ότι ο αριθμός ξεκινά από το «εφιαλτικό» 6. Είναι πολύ αδύνατη; Μην περιμένεις να σου πει ότι ζυγίζει 46 κιλά. Θα φτάσει ως δια μαγείας στα… 51, έτσι, για να μην την πεις ανορεκτική.

Για να εξασφαλίσεις την ψυχική σου ηρεμία πάντως, καλό θα ήταν να αποφύγεις τη συγκεκριμένη ερώτηση.

Πόσους είχες πριν από μένα;

Ξέρουμε ότι σύμφωνα με τους άντρες ο αριθμός – παγίδα είναι πάντα το 3. Κι αυτό γιατί θεωρούν πως όποια γυναίκα και να ρωτήσεις με πόσους άντρες έχει κάνει σεξ θα σου απαντήσει «με τρεις». Μέγα λάθος. Γι’ αυτές οι πρώην σύντροφοι είναι σαν τα κιλά που αναφέραμε από πάνω: ένας μέσος όρος της αλήθειας και του «ιδανικού».

Η έξυπνη δε θα σου απαντήσει καθόλου. Η πονηρή, όμως, θα «μαγειρέψει» τον αριθμό με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει αληθοφανής και να μην την εκθέτει.

Αν για παράδειγμα έχει κάνει με σεξ με πάνω από 7, θα σου πει ευθαρσώς «με τέσσερις». Αν από την άλλη έχει κάνει σεξ με έναν, θα προτιμήσει να σου πει πως είχε πάντα μακροχρόνιες σχέσεις και ο αριθμός των πρώην δεν ξεπερνά το τρία. Αν καταφέρεις να βγάλεις άκρη, είσαι ήρωας.

gynaiekia-psemmata-1-500

Έχεις προσποιηθεί ποτέ;

«Όχι», «ποτέ», «το θεωρώ ανήθικο», «δε μπορώ να προσποιηθώ» και «ναι, αλλά όχι μαζί σου» είναι οι πιο συνηθισμένες απαντήσεις. Ποτέ καμία δεν προσποιήθηκε στο σεξ. Και αν το έκανε, σίγουρα δεν το έκανε μαζί σου. Μάλιστα. Δε χρειάζεται να πούμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχει κάνει (και) μαζί σου, σωστά;

Hint: Το καλό της υπόθεσης είναι πως τις περισσότερες φορές το κάνουν για να ευχαριστήσουν εσένα. Είναι κι αυτό μια παρηγοριά όσο να πεις…

Πού τον ξέρεις αυτόν;

Ερώτηση – παγίδα που συνήθως μπαίνεις στον πειρασμό να της κάνεις μόλις εντοπίσεις κοντά της απειλητική ανδρική  παρουσία. Συνήθως αφορά σε άντρες με τους οποίους σου μοιάζει ιδιαιτέρως διαχυτική ή ασυνήθιστα ευγενική. Η απάντησή της θα είναι κατά 99,9 ψέμα ή –ακόμα χειρότερα- η μισή αλήθεια.

Αν δηλαδή σου πει «είναι ο τάδε που γνώρισα στο πάρτυ γενεθλίων της ξαδέρφης μου» σίγουρα θα έχει ξεχάσει να προσθέσει το «και με τον οποίο φλέρταρα ασύστολα όλο το βράδυ». Μην περιμένεις να ακούσεις πως υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον από τη μεριά της, καθώς το πολύ πολύ που θα σου πει είναι πως ο τύπος ήταν πολύ ευγενικός μαζί της. Το ίδιο ισχύει και αν τη δεις να μιλά με πρώην της. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει τι είδους σχέση είχε μαζί του αν δεν το ξέρεις από μόνος σου.

Γυναίκες.

Σε ενοχλεί που μίλησα με την πρώην μου;

Ναι. Την ενοχλεί. Και πολύ μάλιστα. Αλλά επειδή προτιμά να βράζει στο ζουμί της παρά να το παραδεχτεί, θα προτιμήσει να στο παίξει ανώτερη και ελεύθερο πνεύμα παρά να αρχίσει να σε κυνηγάει στο σαλόνι. Σαφώς εκνευρίζεται, βεβαίως και θα ευχόταν να την εξαφανίσει από προσώπου γης.

Υπάρχουν βέβαια και οι ελάχιστα πιο ειλικρινείς που θα σου πουν πως τις ενοχλεί μεν, αλλά όχι γιατί δε σου έχουν εμπιστοσύνη, αλλά διότι «προαισθάνονται» πως η πρώην σε θέλει ακόμα. Με άλλα λόγια, θα υποστηρίξουν πως δε θέλουν να επικοινωνείς μαζί της, όχι γιατί έχουν ανασφάλεια ή γιατί φοβούνται μήπως… θυμηθείς τα παλιά μαζί της, αλλά γιατί ανησυχούν μήπως εκείνη σε θελήσει πίσω.

Κορίτσια, μας πείσατε. Συνήθως μετά από αυτή την ερώτηση ακολουθεί η εξής βόμβα: «Θα σου άρεσε να βγω κι εγώ με τον πρώην μου»;

Γι’ αυτό σου λέμε, μην παίζεις σε επικίνδυνη ζώνη…