10 χυμώδεις γυναίκες: Ψήφισε την Ελληνίδα με τις ωραιότερες καμπύλες για το 2018 (Pics)
Γυναίκα

10 χυμώδεις γυναίκες: Ψήφισε την Ελληνίδα με τις ωραιότερες καμπύλες για το 2018 (Pics)

Πόσο πιο ερωτεύσιμες να γίνουν γυναίκες όπως η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Κορινθίου;

Όλος αυτός ο ντόρος που έχει ξεσπάσει από χθες το πρωί με τα σχόλια που ακούστηκαν για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα όποια κιλά μπορεί να έχει πάρει, μας αφύπνισαν. Δεν είναι μόνο ότι πρέπει κάποτε να πάψει να μας απασχολεί το αν κάποια πάχυνε και πόσο. Δεν είναι μόνο ότι πρέπει να πάψουμε να ταυτίζουμε την όποια αναφορά στα κιλά με υπαινιγμό για ασχήμια.

Είναι αυτά τα δύο μαζί και πολλά περισσότερα. Εφόσον δεν εμπίπτουν λόγοι υγείας, κάθε γυναίκα θα είναι όπως επιθυμεί η ίδια, όπως της αρέσει εκείνης και αυτό σίγουρα δεν θα τη βγάλει χαμένη. Γιατί είναι δεδομένο πως μια γυναίκα που γουστάρει το σώμα της και τον εαυτό της, θα ξέρει να βγάλει και τη γοητεία της.

Για τη Σίσσυ Χρηστίδου που δέχτηκε τα σχόλια αυτό είναι παραπάνω από δεδομένο. Βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι αυτό το υπέροχο πρόσωπο, αυτό το σέξι βλέμμα που διαθέτει θα κατακτούσαν κάθε άντρα, ακόμα κι αν αποφάσιζε να πάρει άλλα 15 κιλά.

Τόσο η Σίσσυ όσο και μερικές ακόμα διάσημες κυρίες μας έμαθαν ότι οι καμπύλες είναι πολλές φορές πιο επιθυμητές από ένα αδύνατο σώμα. Χωρίς να υπάρχει λόγος να χωρίσουμε στρατόπεδα ή να θεωρήσουμε κάτι ως καλύτερο από το άλλο. 

Τη Σίσσυ την έχουν αποθεώσει όλοι και στα αδύνατά της και στα τώρα της. Και δεν είναι η μόνη. Η κολλητή της Μαρία Κορινθίου τυγχάνει της ίδιας αντιμετώπισης. Είναι τόσο πληθωρικές γυναίκες που δεν θα μπορούσαμε να τις θεωρήσουμε πιο σέξι αν είχαν 10 κιλά λιγότερα.

Αυτές οι δύο μαζί με τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δήμητρα Ρουμπέση, Έλλη Κοκκίνου, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κλέλια Ρένεση, Δωροθέα Μερκούρη και Μαρία Μπακοδήμου είναι μια 10άδα Ελληνίδων που ερωτευτήκαμε και για τις καμπύλες τους.

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου;