Μπουζούκια μες στο κατακαλόκαιρο: Ποιες πίστες συνεχίζουν ακόμα να βάζουν φωτιά στη νύχτα
Βρείτε μας στο

Ξαφνικά, τα τελευταία δύο χρόνια, η νυχτερινή διασκέδαση, οι πίστες, τα μπουζούκια, είναι σε τέτοιους αριθμούς που φτάνεις να αναρωτιέσαι πώς γεμίζουν όλα, πώς επιβιώνουν. Κι όμως γίνεται.

Η σεζόν 2023-2024 σιγά σιγά ολοκληρώνεται και καθώς προχωράμε στο καλοκαίρι, μπαίνουμε ουσιαστικά στη σεζόν 2024-2025, με τα καλοκαιρινά σχήματα να αποτελούν μια ενδιάμεση στάση.

Ίσως η πιο ωραία όμως, αφού όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ποσειδώνος και υπάρχει αυτή η αίσθηση της ανανέωσης στην ατμόσφαιρα.

6 είναι τα σχήματα στα μπουζούκια στην Αθήνα που θα δούμε μέχρι και τον Ιούλιο, κι αν μας έχει ξεφύγει κάτι, τότε θα πούμε πως είναι 6 αυτά που προτείνουμε και με σειρά προτεραιότητας.

Κάποια ξεκίνησαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο και έδωσαν τα πρώτα τους διαπιστευτήρια με πλήθος κόσμου να συρρέει και να τα γεμίζει, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση το δίδυμο Φέρρης-Απέργης, δύο ονόματα που το χειμώνα και πέρσι και πρόπερσι ηγούνταν σχημάτων, ο ένας μία με τη Λιόλιου και μία με τη Ζοζεφίν, και ο έτερος με τη Μαλού Κυριακοπούλου στο Cabaret.

Η ένωσή τους συνθέτει ένα σχήμα στα καλοκαιρινά μπουζούκια που δεν χάνεται. Από κοντά και η πολύ επιτυχημένη συνεργασία Πανταζή-Κοκκίνου που σάρωσαν το χειμώνα και την άνοιξη και το σχήμα τους μεταφέρθηκε στην παραλιακή.

Εκείνη που, έχοντας ξεκινήσει από πριν το Πάσχα, από τις αρχές Μαρτίου για την ακρίβεια, και θα το πάει ως Αύγουστο, κάνοντας μεγάλο χαμό σε κάθε της εμφάνιση, είναι η Κατερίνα Λιόλιου που ανέβηκε επίπεδο μέσα σε μερικούς μήνες κι από κει που μέχρι Νοέμβριο ήταν 2ο όνομα στο Club 22 με τον Κιάμο, ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να κρατήσει μόνη της ένα μαγαζί και πέτυχε.

Γλυκά Νερά: Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ στην καταγγελία βασανισμού του Γεωργιανού από αστυνομικούς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η ντροπή με τον γιατρό που έκανε την καταγγελία για τον δικηγόρο

Κι αφού πέρασε το πρώτο τεστ, κατέβηκε στην Αθήνα, έκανε το Lux το μαγαζί της και, μαζί με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, αποτελεί ίσως το πιο καυτό γυναικείο όνομα στη νυχτερινή διασκέδαση αυτή την περίοδο.

Δείτε όλα τα σχήματα:

Φέρρης-Απέργης

Πού: Posidonio Music Hall

Ποιες μέρες: Παρασκευή & Σάββατο

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POSIDONIO (@posidonio.musichall)

 

Πανταζής-Κοκκίνου

Πού: Romeo

Ποιες μέρες: Πέμπτη & Σάββατο

Κατερίνα Λιόλιου

Μπουζούκια μες στο κατακαλόκαιρο: Ποιες πίστες συνεχίζουν ακόμα να βάζουν φωτιά στη νύχτα

Πού: Lux Stage

Ποιες μέρες: Παρασκευή & Σάββατο

Πέτρος Ιακωβίδης-Ρία Ελληνίδου

Πού: Vogue Club

Ποιες μέρες: Πέμπτη & Σάββατο

Κωνσταντίνος Αργυρός-Λένα Ζευγαρά

Πού: Fantasia

Ποιες μέρες: Παρασκευή & Σάββατο

Πάνος Κιάμος-Μαλού-Ειρήνη Παπαδοπούλου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Club 22 (@club22athens)


Πού: Club 22

Ποιες μέρες: Παρασκευή & Σάββατο