Γιατί οι κοντοί έχουν πάντα τις καλύτερες γκόμενες;
Βρείτε μας στο
Άντρας

Γιατί οι κοντοί έχουν πάντα τις καλύτερες γκόμενες;

Τρία πράγματα είναι σίγουρα σ’ αυτή τη ζωή: οι φόροι, ο θάνατος και ότι οι κοντοί έχουν πάντοτε τις καλύτερες γκόμενες…

Κάθεσαι σ’ ένα σκαμπό στο μπαρ και τη βλέπεις να περνά από μπροστά σου με αέρα ανθρώπινης θεάς. Το στόμα σου αυτομάτως νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη για το πάτωμα και πηγαίνει να το συναντήσει, αφήνοντας όλες τις μύγες του κόσμου να φωλιάσουν μέσα του.

Και πώς να σε αδικήσει κανείς;

Η κοπέλα είναι 1.80 χωρίς τα τακούνια, μελαχρινή, με τεράστια γαλανά μάτια, κορμί ιδανικό για Πάσχα (λαμπάδα), με… πίσω κίνηση που είναι πολύ μπροστά, στήθος που σε κάνει να ξεχνάς πως διαθέτεις ήθος και πόδια πιο μακριά κι από την εθνική Θεσσαλονίκης- Αθήνας.

gala

Μπορεί να αισθάνεσαι ένα κόμπλεξ βλέποντάς την, όμως παίρνεις θάρρος από το γεγονός πως είναι ελεύθερη- δε υπάρχει κανένας που να την συνοδεύει.

Έτσι, επεξεργάζεσαι ήδη στο μυαλό σου μερικές «ατάκες- προσέγγισης» (κλείνεις ήδη προς το «Βυζ-άρες-μάρες κουκουνάρες λέει ο Τσίπρας εσχάτως, ε;») και φορώντας το πιο σέξι σου χαμόγελο κατεβαίνεις από το σκαμπό.

Και, τότε, τον βλέπεις: ένα έμβιο σκαμπό, μετά βίας ψηλότερος από τον Τύριον Λάνιστερ, παλεύει να την πιάσει από την μέση κι αυτή τον αφήνει! Δεν έμπαινε ο κερατάς στο πλάνο, γιατί είναι αληθινά κοντός. Στούμπος!

kontos

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Γι’ ακόμα μία φορά, μένεις η γνωστότερη ελληνική λέξη κι αναρωτιέσαι για ποιο λόγο επιβεβαιώνεται και πάλι η θεωρία που θέλει τους κοντούς να έχουν τις καλύτερες γκόμενες.

Γιατί τις έχουν.

Γιατί να τις έχουν, όμως;

Επειδή…

Τρώνε σπρώξιμο απ’ όλα τα τραγούδια

Το μόνο που έχει να κάνεις ο π##στης, είναι να βάλει μία γραβάτα, να πάρει τον μικροσκοπικό του κορμό και τα πόδια του που είναι το άκρο αντίθετο από αυτά της Σκλεναρίκοβα και να πλησιάσει την οποιαδήποτε κοπέλα.

Μετά, της κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι, ενόσω παίζει με τον υφασμάτινο κόμπο. Έπειτα, λέει:

“Lady, if you know what I mean…” και το αφήνει να αιωρείται.

Και η γκόμενα φυσικά και ξέρει τι εννοεί το χόμπιτ:

«Είναι γάτα, είναι γάτα, ο κοντός με τη γραβάτα».

Βγάζουν στις γυναίκες το μητρικό ένστικτο

Πηγαίνει ο κάθε ψηλολέλεκας- ας πούμε ο Αλέξης Κούγιας που δήλωσε προσφάτως ότι είναι 1.79- και τους τραμπουκίζει χρησιμοποιώντας εκφράσεις εκλεπτυσμένου πεζοδρομίου: «Χάσου από μπροστά μου, κοντοπούτανε κίναιδε».

Το βλέπει αυτό η γκόμενα, βλέπει και τον Mini- me να είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα και αισθάνεται την ανάγκη να τον προστατεύσει.

Έτσι, ανοίγει τις φτερούγες της να τον ηρεμήσει.

Μαζί με τις φτερούγες, όμως, ανοίγει αργότερα και τα πόδια.

Χαζός είναι ο κοντός να το βάλει στα πόδια;

minie

Κοινωνικές προκαταλήψεις

Έχει επικρατήσει, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η θεωρία πως οι κοντοί είναι πανέξυπνοι, τη στιγμή που οι ψηλοί είναι άχαροι χαζοί. Έτσι, η γκόμενα είναι εκ προοιμίου θετικά διακείμενη κάθε φορά που την πλησιάζει ένας άντρας σε κορμί μαθητή της έκτης δημοτικού.

Σου λέει: «Γούντι Άλεν 1.65. Τσάρλι Τσάπλιν 1.65. Πάμπλο Πικάσο 1.62. Μπετόβεν 1.59. Μπομπ Ντίλαν 1.68. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ 1.69. Άρα κι αυτός θα είναι μια κινούμενη διάνοια».

Στην πρώτη υποψία εξυπνάδας που θα ξεστομίσει ο κοντός, λοιπόν, η κοπέλα τον βλέπει σαν τον άνθρωπο που θα τετραγωνίσει, επιτέλους, τον κύκλο:

Κοντός: «Αφού το πεπόνι παγώνει, το παγόνι γιατί δεν πεπώνει;»

Θεογκόμενα: «Με τρελαίνεις, πάμε σπίτι μου».

Ρε, δεν πάτε στο διάολο;

goto

Αισθάνονται ασφάλεια μαζί του

Είναι λογικό: σου λέει η θεά «Χάρη του κάνω που τα έφτιαξα μαζί του, ούτε που θα τολμήσει να κοιτάξει ποτέ άλλη γυναίκα. Δηλαδή και να την κοιτάξει, στη λεκάνη θα τη δει- πιο πάνω δε φτάνει. Ποια θ’ ασχοληθεί με την μισοριξιά;».

Έτσι, οι (ανεξήγητες, είναι η αλήθεια) ανασφάλειες της κοπέλας πηγαίνουν περίπατο.

Ενίοτε, όμως, περίπατο πάει και ο κοντός. Και, ρε φίλε, βρίσκει και δεύτερη γκόμενα εξαιτίας των άνωθεν (1,2 και 3) λόγων.

Και είναι τόσο τυχερός ο άτιμος που όταν τον πιάσει στα πράσα, θα του «κάτσει» η περίπτωση 3 από τον οδηγό του Menshouse για το τι λένε σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Λίγη ντροπή ρε Μοίρα, λίγη ντροπή.

Λίγη αιδώ: όλα τα αιδοία έχουν πάει στους κοντούς.

toms

Γιατί έχουν επηρεαστεί από το «Κοντός στο μάτι»

Είναι η θεωρία του δείκτη και του αντίχειρα: κάνεις το χέρι σου «πιστόλι» και αν το ύψος σου μοιάζει περισσότερο με αυτό του αντίχειρα, τότε σημαίνει πως το «εργαλείο» σου είναι ο δείκτης. Αν είσαι δείκτης στο ύψος, τότε ο αντίχειρας φωλιάζει μέσα στο εσώρουχό σου.

xeirs

Αυτή η αστειότητα έχει βρει τον τρόπο να ποτίσει βαθιά στα εγκεφαλικά κύτταρα των γυναικών, οι οποίες ασυναίσθητα βλέποντας τον Φρόντο σκέφτονται πως στο κρεβάτι θα είναι ο Χουντίνι και θα κάνει μαγικά με το υπερμέγεθες πέος του.

Εντάξει, κάθε σοβαρή συζήτηση σταματάει εδώ.

Αυτός ο λόγος για να γουστάρουν οι γυναίκες τους κοντούς είναι για τον π#$τσο.