Αδάμη

Η 25χρονη, Άννα -Μαρία όπως είναι το πραγματικό της όνομα, η γιατρός που έγινε γνωστή μέσα απ’ τις ταινίες πορνό του Σειρηνάκη, αποφάσισε ως γνωστόν να κάνει στροφή στην καριέρα της και να κρεμάσει τη ζαρτιέρα της.

Η Άννα Μαρία πλέον ετοιμάζεται να γίνει καλή σύζυγος, νοικοκυρά και επιστήμονας, ενώ οι αισθησιακές ταινίες είναι ήδη μια ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι. Μιλώντας άλλωστε λίγο καιρό πριν στο «Πρώτο Θέμα» είχε εξηγήσει πώς και γιατί ασχολήθηκε με το άθλημα:

«Οι ερωτικές ταινίες ήταν μια νεανική τρέλα για μένα, που τη  δοκίμασα μαζί με τον πρώην σύντροφό μου. Ηταν κάτι παροδικό, το δοκίμασα και τώρα τελείωσε. Οπως έλεγε και ο Φρόιντ, οι άνθρωποι που είναι σεξουαλικά απελευθερωμένοι είναι περισσότερο επιτυχημένοι και φυσιολογικοί. Κι εγώ ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και πέρασα από τις πρώτες στην Ιατρική. Επειτα από ένα διάστημα που ήθελα να ξεκουραστώ, κατέθεσα τα χαρτιά μου για το Αγροτικό και με έστειλαν στο Νοσοκομείο της Σύρου. Πλέον το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσω στην Ιατρική».

Και αυτό φαίνεται και στην εμφάνισή της, καθώς η εντυπωσιακή ξανθιά των ταινιών έχει δώσει τη θέση της σε ένα χαμογελαστό, καστανό κορίτσι που φοράει την ιατρική ποδιά και χαμογελάει.

Η Άννα-Μαρία σταματάει το πορνό και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή (Pics)

Ακόμα και έτσι βέβαια το… ένδοξο παρελθόν της δεν ξεχνιέται, καθώς οι πιο μερακλήδες πιτσιρικάδες που την αναγνωρίζουν, ψάχνουν τρόπο να τη φλερτάρουν:

«Είχαν έρθει δύο νεαροί και ο ένας μου ζήτησε να του πάρω την πίεση, ενώ ο άλλος μας έβγαζε φωτογραφία χωρίς να το καταλάβω. Άλλος ασθενής μού φίλησε το χέρι και με ευχαρίστησε, ενώ κάποιοι άλλοι μου λένε ότι είμαι όμορφη, γλυκιά κ.ά. Όταν ακούω κομπλιμέντα από ασθενείς, τους ευχαριστώ και απομακρύνομαι. Εξάλλου είμαι παντρεμένη πια».

Η Αφροδίτη Αδάμη, όπως ήταν το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, αφήνει πίσω της το παρελθόν και κοιτάζει μόνο την Ιατρική. Η μεταμόρφωσή της, από κορίτσι της διπλανής (πορνο)ταινίας, σε μια νεαρή και πολλά υποσχόμενη γιατρό, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή! Και οι φωτογραφίες του Πρώτου Θέματος το επιβεβαιώνουν…