«Γιάφκα» swingers: Το πρώτο ελληνικό club για ανταλλαγή συντρόφων και οι kinky κανόνες του

Σε αυτό το διαδικτυακό club δε μπαίνει όποιος κι όποιος. Απαιτούνται χαρίσματα (!) και καλές συστάσεις. Το να δηλώνεις swιnger, βλέπεις, έχει τις απαιτήσεις του.

Ποια η δική σου γνώμη για την ανταλλαγή συντρόφων; Το swinging -η νέα τάση στο ερωτικό παιχνίδι που έχει βρει θερμούς υποστηρικτές- οδήγησε δαιμόνιο Έλληνα επιχειρηματία στη δημιουργία ενός απόλυτα hardcore ιστότοπου μέσω του οποίου τα τολμηρά ζευγάρια αναζητούν άλλα –εξίσου τολμηρά- love couples για ερωτικές συνευρέσεις χωρίς αναστολές.

Και το όνομα αυτού, SwingersClub. Όνομα στο οποίο η κατάληξη «.gr» σου χαρίζει πρόσβαση… στον σεξουαλικό Παράδεισο.

Τα πράγματα, βέβαια, είναι λιγάκι πιο σύνθετα. Μέλη δεν γίνονται όποιοι κι όποιοι. Το συγκεκριμένο club απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες οι οποίοι μάλιστα έχουν προταθεί από κάποιο άλλο «άτακτο» ζευγάρι το οποίο ανήκει ήδη στη διαδικτυακή αυτή κοινότητα.

Χώρος μόνο για «εκλεκτά» μέλη

Το μόνο που έχει να κάνει το ζευγάρι που επιθυμεί να κερδίσει μία θέση στο club, είναι να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και το όνομα του ζευγαριού το οποίο είναι πρόθυμο να κάνει τις απαιτούμενες συστάσεις, να δηλώσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και φετίχ (soft & full swinging ή group sex) και να ανεβάσει φωτογραφίες προκειμένου τα υπόλοιπα μέλη να μπορούν να το εντοπίσουν.

«Γιάφκα» swingers: Το πρώτο ελληνικό club για ανταλλαγή συντρόφων και οι kinky κανόνες του

Τα ζευγάρια τολμούν να ανεβάσουν πληθώρα φωτογραφιών τους, αφού τα πρόσωπά τους δεν είναι καν απαραίτητο να υπάρχουν στις λήψεις…

Όσον αφορά στο πεδίο των προτιμήσεων, το site φροντίζει να μας διαφωτίσει επί του θέματος προκειμένου να μην υπάρξουν «παρανοήσεις».

«Στο soft swinging τα ζευγάρια ανταλλάσσουν συντρόφους, ερωτοτροπούν, αλλά δεν θέλουν να έχουν ολοκληρωτική ανταλλαγή, ενώ το full swinging απευθύνεται σε ένα ή περισσότερα ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν αναστολές, ζητούν hardcore εμπειρίες και ανταλλαγή συντρόφων χωρίς κανόνες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αν οι επίδοξοι swingers δεν έχουν ενεργά μέλη να τους προτείνουν στους ιθύνοντες, η ταυτοποίησή τους λαμβάνει χώρα μέσω Skype προκειμένου η ιστοσελίδα να επιβεβαιώσει πως τα πρόσωπα στην κάμερα είναι τα ίδια με αυτά που πραγματοποίησαν την εγγραφή τους.

Η λίστα αναμονής είναι τεράστια, λογαριασμός σου, όμως, αν πληροίς τις προϋποθέσεις θα ενεργοποιηθεί άμεσα.

Εισαγωγή στον κόσμο του swinging

«Το swinging είναι η σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλον εκτός από τον/την σύντροφό σας, με την πλήρη γνώση και συναίνεσή του.

Πολλοί συγχέουν το swinging με την σεξουαλική ανταλλαγή συζύγων μεταξύ δύο παντρεμένων ζευγαριών (wife swapping).

Όμως, αρκετοί swingers δεν είναι παντρεμένοι ή μπορεί κάποιοι να έχουν συμφωνήσει να είναι ζευγάρι μόνο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας. Πολλοί swingers βλέπουν το swinging ως διασκέδαση, όπου απολαμβάνουν το σεξ, συναντώντας άλλους ανθρώπους σε αντίθεση με τη σταθερή, μονογαμική σχέση με ένα άτομο.

«Γιάφκα» swingers: Το πρώτο ελληνικό club για ανταλλαγή συντρόφων και οι kinky κανόνες του

Το swinging είναι μια δημοφιλής ψυχαγωγική δραστηριότητα για ενήλικες με ευρύ πνεύμα (που αποδέχονται δηλαδή τις σεξουαλικές συμπεριφορές και επιλογές των άλλων). Η πιο κοινή πρακτική είναι ένα ενήλικο ζευγάρι (άντρας – γυναίκα) να συναντά άλλα ζευγάρια για σεξ και μερικές φορές για προοδευτικά εξελισσόμενες στενές σχέσεις.

Εν ολίγοις, το swinging αφορά στο να κάνει κάποιος σεξ με άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να πάρει διάφορες μορφές όπως πάρτι οργίων με ανταλλαγή των συντρόφων ή group σεξ. Ακόμη και μία παρέα αντρών με μία μόνο γυναίκα ή δύο ζευγάρια που κάνουν ανταλλαγή μεταξύ τους.

Επιπλέον, μπορεί να παρακολουθεί κάποιος τον/την σύντροφό του να έχει σεξουαλική δράση με πολλούς συντρόφους ή άλλος να ψάχνει swingers με διάφορα φετίχ για να πραγματοποιήσει φαντασιώσεις», διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του SwingersClub.

Έχουμε όμως κατανοήσει πλήρως τι είδους ζευγάρια θα συναντήσουμε στον swingering;

Από την ηδονοβλεψία στο τρίο και τα όργια

«Όπως ίσως μαντέψατε, υπάρχουν πολλές σεξουαλικές δραστηριότητες που συνδέονται με το swinging. Μερικές είναι κοινές στα περισσότερα πάρτι, ενώ άλλες μπορεί να διαδραματίζονται σε ένα ειδικά οργανωμένο γεγονός, ώστε να παρέχονται ιδιαίτερα φετίχ», μας ενημερώνουν οι ιθύνοντες παρουσιάζοντας μας τα «προγράμματα» δραστηριοτήτων των ενεργών μελών του club.

Περί τίνος πρόκειται;

Αμφισεξουαλικότητα: Άτομα του ίδιου φύλου που έρχονται σε επαφή. Αυτό είναι πολύ πιο συνηθισμένο μεταξύ γυναικών από ό,τι μεταξύ αντρών αλλά δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες το αποδέχονται. Το σεξουαλικό παιχνίδι μεταξύ αντρών είναι εξαιρετικά σπάνιο στην κοινότητα του swinging και συνήθως αποδοκιμάζεται, αν δεν είναι από πριν οργανωμένο και σε ξεχωριστό χώρο.

Ζευγάρι με ζευγάρι: Αυτή είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής δραστηριότητα του χώρου και αποτελεί την καρδιά του swinging. Ένα ζευγάρι ταιριάζει με άλλο, ανταλλάσσουν συντρόφους και συνήθως συνεχίζουν τη σεξουαλική δραστηριότητα σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, για παράδειγμα στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι ή ακόμη και αλληλεπιδρώντας με τέτοιο τρόπο που να γίνονται τετράδα.

«Γιάφκα» swingers: Το πρώτο ελληνικό club για ανταλλαγή συντρόφων και οι kinky κανόνες του

Ακραίες δραστηριότητες: Αυτές συμπεριλαμβάνουν πράξεις όπως spanking, bondage, sado/masochism και water sports (urination). Η πλειοψηφία αυτών είναι πολύ σπάνια στα περισσότερα πάρτι, εκτός κι αν οι οικοδεσπότες έχουν διαλέξει κάποιο θέμα για τη βραδιά, το οποίο σημαίνει πως θα ενημερωθείτε αρκετά νωρίτερα.

Όργια: Συνήθως ορίζονται από μια ομάδα τεσσάρων ή περισσότερων ανθρώπων που αλληλεπιδρούν σεξουαλικά μεταξύ τους. Ίσως δύο ζευγάρια, ή τέσσερις και περισσότεροι που μπορεί να ανήκουν σε οποιοδήποτε φύλο.

Τριάδες: Οι τριάδες είναι ο πιο κοινός τρόπος για να ξεκινήσουν τα ζευγάρια το swinging . Πολλά ζευγάρια βέβαια, συνεχίζουν και αφού έχουν εξοικειωθεί αρκετά στο χώρο. Στις τριάδες και τα τρία άτομα μπορεί να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ή μπορεί οι δύο να ασχολούνται με τον τρίτο.

Ηδονοβλεψία: Αυτό σημαίνει ότι κάποιος παρακολουθεί άλλους να δρουν σεξουαλικά. Αυτό συνήθως επιτρέπεται στα όργια αλλά σε προσωπικές περιπτώσεις όχι. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ρωτήσετε πρώτα αν τους πειράζει να τους παρακολουθούν.

Στα μάτια των επίδοξων swingers όλα αυτά μπορεί να φαντάζουν ειδυλλιακά. Υπάρχουν, όμως,  κάποιοι απαράβατοι κανόνες που καθιστούν σαφές ότι το παιχνίδι παίζεται υπό όρους.

Ακολουθούν οι πιο ενδιαφέροντες εξ’ αυτών:

Πάντα να φτάνετε και να φεύγετε σαν Ζευγάρι

Δεν θα φανεί πολύ καλό αν ο ένας εκ του ζευγαριού φύγει νωρίς και ο άλλος μείνει. Αν θελήσει να αποχωρήσει ο ένας, θα πρέπει να τον ακολουθήσει και ο άλλος.

Να φτάνετε στην ώρα σας

Δεν είναι ό,τι καλύτερο να εμφανίζεστε αργά στα πάρτι. Τα άλλα ζευγάρια που έχουν ήδη αρχίσει, μπορεί να αισθανθούν αμήχανα βλέποντάς σας να μπαίνετε αργοπορημένοι. Εξάλλου, μπορεί να είναι και για σας δυσκολότερο να προσαρμοστείτε. Αν πρόκειται να καθυστερήσετε, ίσως εξαιτίας της κίνησης, τηλεφωνήστε στον οικοδεσπότη και αυτός λογικά θα σας ενημερώσει για το πώς εξελίσσεται η βραδιά. Έτσι, ίσως είναι ευκολότερο να μπείτε κι εσείς κατευθείαν στην παιχνίδι.

Ευγένεια!

Αυτός ο τρόπος ζωής είναι γεμάτος ανασφάλειες και αβεβαιότητες. Το να είστε ευγενικοί μπορεί να διευκολύνει την κατάσταση. Φερθείτε στους ανθρώπους όπως  θα θέλατε να σας φέρονται. Με ευαισθησία, ευγένεια και κατανόηση.

«Γιάφκα» swingers: Το πρώτο ελληνικό club για ανταλλαγή συντρόφων και οι kinky κανόνες του

Μην πηγαίνετε με άδεια χέρια

Τηλεφωνήστε στους οικοδεσπότες  και ρωτήστε τους, αν χρειάζονται κάτι, αλλιώς πάρτε τους ένα δωράκι.

Πηγαίντε προετοιμασμένοι

Πάρτε μαζί σας οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Οδοντόβουρτσα, χτένα, άρωμα, προφυλακτικά, ρόμπα κλπ. Αν διανυκτερεύσετε εκεί, θα τα χρειαστείτε.

Καθαριότητα και περιποιημένη εμφάνιση

Πάντα να παίρνετε μαζί σας μια ρόμπα ή νεγκλιζέ. Μπορεί να την βρείτε πολύ βολική κατά τη διάρκεια της νύχτας. Διατηρείστε  χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στο ελάχιστο. Θα  νιώσετε άσχημα και σεις και οι οικοδεσπότες αν τα χάσετε.

«Όχι»

Ο πιο βασικός και σημαντικός κανόνας στο swinging είναι το δικαίωμα να πείτε «όχι». Ένα απλό και ευγενικό «όχι, ευχαριστώ», είναι το μόνο που απαιτείται. Δεν χρειάζεται να εξηγήσετε, καθώς αυτό  μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ή να πληγώσει. Μην φοβηθείτε να αρνηθείτε, ο καθένας έχει αυτό το δικαίωμα. Αν καταλήξετε να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε, μπορεί αυτό τελικά να προκαλέσει περισσότερα άσχημα συναισθήματα και αμηχανία.

Μην είστε πιεστικοί

Αν επιθυμείτε «παιχνίδι» με κάποιους, ενημερώστε τους με έναν ωραίο τρόπο πρόσκλησης. Αν αρνηθούν, εξαρτάται απ’ αυτούς. Μην τους ρωτήσετε γιατί, μιας κι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει αμηχανία και προβλήματα. Αν πουν όχι, μην επιμείνετε προσπαθώντας να τους μεταπείσετε φλερτάροντάς τους. Δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αλκοόλ

Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να πίνουν λίγα ποτά στα πάρτυ και το να πιείτε λίγο είναι αποδεκτό, γιατί παρέχει μια καλή κοινωνική βάση γνωριμίας με τους άλλους ανθρώπους και μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Όμως, το να το παρακάνετε δεν είναι καλό, γιατί μπορεί να δυσκολέψει τη φυσική και πνευματική σας απόδοση και είναι αποτρεπτικό για πολλούς. Αν χρειάζεται να πιείτε πολύ για να συμμετέχετε, τότε αυτή η δραστηριότητα δεν είναι για σας.

«Γιάφκα» swingers: Το πρώτο ελληνικό club για ανταλλαγή συντρόφων και οι kinky κανόνες του

Μην πάρετε σε πάρτυ κάποιον που δεν γνωρίζει

Αυτό είναι βέβαια προφανές. Μην πάρετε μαζί σας κάποιον που δεν ξέρει τι ακριβώς πρόκειται να γίνει. Δεν θα προκαλέσει μόνον  αμηχανία σε όλους, αλλά πιθανότατα και περισσότερα προβλήματα.

Μην πάρετε «εισιτήριο» σε ένα swinging πάρτυ

«Εισιτήριο» είναι κάποιος που έρχεται μαζί σας απλώς για να σας βάλει μέσα, χωρίς να έχει την πρόθεση να συμμετέχει. Βεβαίως, κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να λάβει μέρος αλλά όταν ο ένας από το ζευγάρι συμμετέχει, είναι αναμενόμενο να συμμετέχει και ο άλλος.

Το δωμάτιο για ομαδικό

Όπως λέει και το όνομά του, αυτό το δωμάτιο είναι για ομαδικό σεξ και επομένως, αν θέλετε απομόνωση, μην πάτε στον  συγκεκριμένο χώρο. Αν πάτε τον σύντροφό σας εκεί, να περιμένετε και άλλους να σας συνοδεύσουν. Φυσικά πάντα έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε.

Μην διακόπτετε την απόλαυση των άλλων

Αν βρίσκεστε σε κάποιο χώρο για σεξ, μην ενοχλείτε τους άλλους με παρατεταμένες συζητήσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί όχι μόνο ενοχλητικό, αλλά επιπλέον καταστροφικό για την διάθεση όλων.

Μην γυρνάτε τις κρεβατοκάμαρες

Μην γυρίζετε από δωμάτιο σε δωμάτιο τραβώντας κουρτίνες ή ανάβοντας φώτα. Ατυχήματα συμβαίνουν και αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά, αν γίνετε γνωστοί για τέτοια συμπεριφορά, τότε μάλλον δεν θα λάβετε πολλές προσκλήσεις στο μέλλον.

«Γιάφκα» swingers: Το πρώτο ελληνικό club για ανταλλαγή συντρόφων και οι kinky κανόνες του

Μιλήστε στους οικοδεσπότες

Αν κάποιος δημιουργεί πρόβλημα, όπως για παράδειγμα δεν καταλαβαίνει το «όχι», ή γίνεται προσβλητικός, ενημερώστε τους οικοδεσπότες. Θα είναι παραπάνω κι από πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Τηλεφωνήστε για «ευχαριστώ»

Πάντοτε να τηλεφωνείτε ή να γράφετε για να ευχαριστήσετε. Αφενός μπορεί να βοηθήσει να σας ξανακαλέσουν, αφετέρου πληροφορεί τους οικοδεσπότες ότι διοργάνωσαν ένα καλό πάρτυ.

Είστε πρόθυμοι ως ζευγάρι να δεχτείτε τους κανόνες;

Αν ναι, το να γίνετε δεκτοί δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταφεύγουν στο ερωτικό παιχνίδι του swinging. Άτομα της διπλανής πόρτας.

Αν το σκέφτεσαι σοβαρά, να ελπίζεις μόνο να μην πέσεις πάνω σ’ αυτούς που δεν πρέπει…

Αν σου άρεσε πάτα