Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids)

Ήταν το 2004 όταν ο ALPHA μας χάρισε την πιο αισθησιακή τηλεοπτική παρουσία που πέρασε ποτέ από τη μικρή οθόνη. Όταν μία σειρά ήταν αρκετή για να κάνει το ανδρικό κοινό να… παραμιλάει με κάθε πλάνο της ωραιότερης γυναίκας της μικρής οθόνης: Της Δήμητρας Ματσούκα.

Όσοι έπεσαν πάνω σε σκηνή του «Ξέχασε με» γνωρίζουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Τι άλλο χρειάζεται για χαρείς που γεννήθηκες άντρας από τη Δήμητρα σε ρόλο call girl;

Τέλος όμως η Ματσούκα. Ώρα να θυμηθείς τη Νίνα.

Το κορίτσι που όταν ξέμεινε από δουλειά, αποφάσισε να το ρίξει στο επί πληρωμή σεξ κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό να παραδεχτεί ότι η σειρά των Μανίνας Ζουμπουλάκη – Βαγγέλη Νάσση είναι ό,τι πιο προκλητικό παρουσίασε ποτέ ο ALPHA.

Και η αλήθεια είναι ότι κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, σύμφωνα με τη Ματσούκα, όμως, για όλους τους λάθος λόγους.

«Δυστυχώς αυτό που έμεινε ήταν μερικά δευτερόλεπτα γυμνού σε μια πισίνα. Δύσκολα θα επαναλάμβανα μια τέτοια εμπειρία αφού κανείς -ούτε και οι σοβαρότερες εφημερίδες- δεν μίλησε για την ουσία», είχε δηλώσει η Δήμητρα σε συνεντεύξεις της τονίζοντας ότι σκοπός της σειράς ήταν να παρουσιάσει την ηθική κατάπτωση που βιώνει μια γυναίκα μέσα από την πορνεία, έχοντας ως βάση την πραγματική ιστορία μιας Εσθονής πόρνης που ζούσε και εργαζόταν στη Σουηδία.


Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε άδικο. Κανείς δεν ασχολήθηκε με το βαθύτερο νόημα. Αλλά οι σκληροπυρηνικές σκηνές με τα γυμνά και τις εμφανίσεις της με ψηλές μαύρες κάλτσες και κορσέδες δεν άφηναν και πολλά περιθώρια.

Σα να λέμε, ήταν γραφτό κανείς να μη δώσει έμφαση στις υποκριτικές ικανότητες της Ματσούκα, του Κιμούλη και του Κούρκουλου όσο καλές προθέσεις κι αν είχε…

Μεταξύ μας, συμπάσχουμε.

 

Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids) Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids) Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids) Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids) Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids) Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids) Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids) Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids) Στα όρια του απαγορευμένου: Η σειρά του ALPHA που σόκαρε με τις αποκαλυπτικές σκηνές της (Pics & Vids)