Τα χειρότερα viral του 2016
Βρείτε μας στο
Ιστορίες

Τα χειρότερα viral του 2016

Viral videos, stories, photos, γεγονότα που οφείλονται στον άνθρωπο και πολλά στην φύση. Μπες και ψήφισε τα χειρότερα.

Mια χρονιά που η ταχύτητα μετάδοσης των ειδήσεων και των «ειδήσεων»ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, έφτασε να καθορίζει ως ένα ποσοστό τις εκλογές για την ανάδειξη του επόμενου πλανητάρχη και ανέδειξε μια νέα γενιά αυτοδημιούργητων ερασιτεχνών φωτορεπόρτερ που δε διστάζουν να εστιάσουν ακόμα και στο αίμα για να γίνουν viral.

Viral η λέξη κλειδί του 2016. Θα επικεντρωθούμε στα χειρότερα από αυτά που μας απασχόλησαν στην Ελλάδα. Κάποια από αυτά  σοβαρά που γελοιοπποιήθηκαν. κάποια πραγματικά αισχρά, άλλα απλώς κακόγουστα και άλλα παραβαίνοντας κάθε λογικό κανόνα.

Ο θάνατος του Χαράμπε

Τα χειρότερα viral του 2016

Ένας γορίλας πυροβολείται και σκοτώνεται την ώρα που ένα 4χρονο παιδάκι ξεφεύγει από την εποπτεία των γονιών του και μπαίνει στον απομονωμένο χώρο του γορίλα. Αυτός πλησιάζει το αγόρι, δεν του επιτίθεται αλλά οι φύλακες τον πυροβολούν εν ψυχρώ για να προστατέψουν προληπτικά το αγόρι σε πιθανή επίθεση του γορίλα. Το ίντερνετ σπεύδει να καταδικάσει το γεγονός, ο γορίλας γίνεται meme, ψευδώνυμο πολλών χρηστών και φτάνει να μπει σε ψηφοδέλτια ως υποψήφιος πρόεδρος της Αμερικής και να συγκεντρώσει μερικές χιλιάδες ψήφους ακόμα και νεκρός.

O θάνατος του Παντελίδη  και ό,τι ακολούθησε

Τα χειρότερα viral του 2016

O Παντελής Παντελίδης σκοτώνεται σε τροχαίο. Στη Μερσεντές επέβαιναν δυο νεαρές κοπέλες που τραυματίζονται σοβαρά. Ό,τι ακολουθεί μπορεί να χαρακτηριστεί και πρωτόγνωρο στο μέγεθος που συνέβη. Θεωρίες συνωμοσίας, κατηγορίες για μάτιασμα, ειδικοί που δεν ήταν παρόντες στο γεγονός έφτιαχναν και από μία ιστορία, αναπαραστάσεις της διαδρομής, δεκάδες δακρύβρεχτοι συνάδερφοί του, ντρόουνς που κάλυπταν από τον αέρα την κηδεία του, φανταστικές ιστορίες για ξένους σταρ που παρακολουθούσαν ζωντανά την κηδεία του, δημοσιογράφοι να προσπαθούν να προσεγγίσουν το πτώμα στο νεκροτομείο, αναπαραστάσεις του ατυχήματος από φαν του και άλλα πολλά περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά. Το όνομα Παντελίδης και ό,τι αφορούσε τον θάνατό του έγιναν viral

Όλα τα βίντεο που έδειχναν εκτελέσεις αθώων μπροστά στην κάμερα

Τα χειρότερα viral του 2016

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία σε μια χρονιά με φουλ τρομοκρατικές επιθέσεις κυρίως στην Ευρώπη. Κάθε τρομοκρατικό χτύπημα και ένα τουλάχιστον βιντεάκι από τη στιγμή της εκτέλεσης ή τη στιγμή που η ρεπόρτερ περπατάει ανάμεσα στα πτώματα.

Φορτηγά παρασέρνουν ανθρώπους και το βλέπουμε σε βίντεο, γίνονται δημόσιες εκτελέσεις με όπλα, βομβιστές αυτοκτονίας, Τουρκία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο κα. Το αίμα γίνεται μέινστριμ και ο κόσμος το δέχεται αναπαράγοντας to m;esv koinopo;ihsh  και το περίπτερο. Εκτός από το ρεύμα και τα πήγαμε πίσω

SNIK feat Ypo – DAB

Xωρίς λόγια.

 

Συναντήσεις και ταξίδια του πρωθυπουργόυ

Τα χειρότερα viral του 2016

Eίτε συναντιόταν στην Κίνα, στην Αίγυπτο ή στην Αμερική είτε τον επισκέπτονταν από τον Ομπάμα, έως την Αντζελίνα Τζολί και άλλους αρχηγούς κρατών, οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα, τα βιντεάκια του σε άκομψες στάσεις, τα μέτρια αγγλικά του και η εν γένει παρουσία του σχολιάζονταν διαρκώς σε φωτογραφίες, βίντεο στοπ καρέ, memes, σκετσάκια σε τηλεοπτικές εκπομπές, μιμήσεις κτλ.

Θάνατος Φιντέλ Κάστρο

Τα χειρότερα viral του 2016

Τόσες δεκαετίες διακυβέρνησης μετά την επανάστασή του ήταν φυσιολογικό να περιμένουμε αυτό που έγινε αμέσως μετά τον θάνατό του.

Mannequin Challenge

Τα χειρότερα viral του 2016

Παιδιά, σκυλιά, αστυνόμοι, πυροσβέστες, αθλητές, πολιτικοί, σελέμπριτις κα το έκαναν όλοι. Μια παρέα ανθρώπων στέκεται εντελώς ακίνητη όταν περνάει μπροστά στης η κάμερα. Όσο πιο δύσκολες οι στιγμές της «παγωμάρας» και όσο πιο δυνατό το μοντάρισμα τόσο πιο πολλοί ξεχώριστες το βιντεάκι σου.

Τα κινητά Samsung που ανατινάζονται

Τα χειρότερα viral του 2016

Καταλαβαίνετε ότι αυτή η τεχνολογική είδηση είναι πιο κοντά στον μέσο χρήση του διαδικτύου οπότε πολύ είναι και σαφώς πιο εύκολο θέμα για να να γίνει viral. Η ζημιά της εταιρείας μεγάλη αλλά και των ανθρώπων που τους «έσκασαν» χωρίς λόγο.

 Η Ρόδα του Καμίνη που δεν γυρίζει

Τα χειρότερα viral του 2016

Τι παραπάνω περιγραφή χρειάζεται; Τα λέει όλα ο τίτλος. Οι Έλληνες χρήστες ανέλαβαν τα υπόλοιπα.

Εκλογή Τραμπ

Τα χειρότερα viral του 2016

O πανικός ο ίδιος ακολούθησε την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στον προεδρικό θώκο των Η.Π.Α.