Δεν τον κατάλαβε κανείς: Η πασίγνωστη ελληνική ταινία που ο Βουτσάς έκανε τον κομπάρσο για χάρη της κοπέλας του (Vid)
Βρείτε μας στο

Ο χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, είναι μια εποχή που περιέχει πράγματα και μυστικά που λίγοι γνωρίζουν ακόμα και σήμερα. Ένα από αυτά τα μυστικά που λίγοι ξέρουν αφορά τη γνωστή και πολύ αγαπημένη ταινία, «Η Παριζιάνα» με την αγαπημένη ηθοποιό, Ρένα Βλαχοπούλου.

Είναι η περίφημη ταινία στην οποία η Ρένα Βλαχοπούλου υποδύεται τη μοδίστρα με τη μνημειώδη πλέον σκηνή που λέει προς μια πελάτισσά της «Σούζυ, τρως. Και ψεύδεσαι, και τρως».

Εκείνο που σίγουρα δεν γνωρίζατε για τη συγκεκριμένη ταινία, όσες φορές και να την έχετε παρακολουθήσει, είναι το γεγονός ότι παίζει και ο γνωστός σε όλους Κώστας Βουτσάς. Όχι σαν πρωταγωνιστής όπως θα ήταν το… λογικό δεδομένου του ονόματός του, αλλά σαν κομπάρσος.

Το παραπάνω γεγονός αποκάλυψε η τελευταία σύζυγος της ζωής του, Αλίκη Κατσαβού, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «Στούντιο 4», της ΕΡΤ, πριν από μερικούς μήνες.

Τι είχε πει η κ. Κατσαβού; Τ’ ακόλουθα:

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Κώστας Βουτσάς, παίρνει μέρος στην ταινία για μόλις λίγα δευτερόλεπτα, υποδυόμενος έναν πελάτη του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένει η Ρένα Βλαχοπούλου, διαβάζοντας εφημερίδα, όταν ξαφνικά πέφτει επάνω του κατά λάθος η Πελαγία. Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός πως το όνομά του δεν αναφέρεται καν στους τίτλους της ταινίας. Για την ιστορία, σύμφωνα με τον αστικό μύθο, η συμμετοχή μόλις λίγων δευτερολέπτων του Κώστα Βουτσά στη συγκεκριμένη ταινία, ήταν προϊόν τύχης, καθώς είχε πάει να πάρει από το γύρισμα την τότε σύζυγό του, Έρρικα Μπρόγερ και περιμένοντας να τελειώσει, ζήτησε από τον σκηνοθέτη της ταινίας να συμμετάσχει και ο ίδιος.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η τελευταία σύζυγός του, σχετικά με τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη ταινία, η σκηνή ήταν εντελώς αυθόρμητη καθώς δεν είχε προηγηθεί καμία πρόβα. Κάπως έτσι, και για χάρη της τότε κοπέλας του, φτάσαμε στο σημείο να έχουμε τον πιο διάσημο (μα «αφανή») κομπάρσο στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου…

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)