«Θα παλέψουμε μια τελευταία φορά!»: Το συγκινητικό βίντεο που δείχνει πόσο ξεχωριστός ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ (Vid)
Βρείτε μας στο
Ιστορίες

Διαρροή εκ των έσω: Αλήθεια, φτάσαμε σε αυτό το σημείο στην υπόθεση Σουμάχερ;

Άβολη εξέλιξη για το πρεστίζ της οικογένειας του Γερμανού σούπερ σταρ...
Menshouse Team

Ο Μίκαελ Σουμάχερ στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά την εποχή που μεγαλουργούσε στις πίστες της Formula 1 αλλά τα τελευταία 11 χρόνια, η ιστορία του έχει μετασχηματιστεί σε μια απόλυτα θλιβερή κατάσταση, γεμάτη προβληματισμό και ένα σωρό «κρίμα» να την συνοδεύουν. Σε αυτή ήρθε να προστεθεί και άλλο ένα κεφάλαιο που μόνο τιμητικό δεν είναι για την ιστορία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο λόγος για την πληροφορία πως είναι πολύ πιθανό να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τον τραυματισμό του Γερμανού οδηγού και την εξέλιξη της υγείας του. Πρόκειται για μια φήμη που προέκυψε έπειτα από την αποχώρηση της πρώην συζύγου του Ραλφ Σουμάχερ από ένα ριάλιτι της γερμανικής τηλεόρασης στο οποίο συμμετείχε.

Συγκεκριμένα, η Κόρα Σουμάχερ αποχώρησε από το τηλεοπτικό σόου οικειοθελώς και αυτό είχε ως αφορμή να κυκλοφορήσουν φήμες πως αυτό έγινε διότι μοιραζόταν λεπτομέρειες αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του αδερφού του πρώην της. Σύμφωνα με τις φήμες, αυτό έγινε γνωστό στην εταιρεία παραγωγής, η οποία «έσπρωξε» προς την έξοδο του παιχνιδιού την ώστε η πρώην σύζυγο του Ραλφ Σουμάχερ.

Γενικότερα, παρά το γεγονός ότι η Κόρα Σουμάχερ θεωρήθηκε από το κανάλι αλλά και την παραγωγή του σόου ως ένα πρόσωπο που θα ανέβαζε το ενδιαφέρον και την τηλεθέαση, εν τέλει αποδείχθηκε μια «ωρολογιακή βόμβα», έτοιμη να «σκάσει» με απρόβλεπτες συνέπειες εξαιτίας της πιθανότητας να μοιράζεται οικογενειακά μυστικά με τους συμπαίκτες της. Η παραγωγή αποφάσισε πως δεν αξίζει τόσο μεγάλο ρίσκο και έτσι φέρεται να προέβη στη λύση της συνεργασίας.

Διαρροή εκ των έσω: Αλήθεια, φτάσαμε σε αυτό το σημείο στην υπόθεση Σουμάχερ;

Άλλωστε, η οικογένεια Σουμάχερ έχει έρθει σε συμφωνία με όλα τα ΜΜΕ της Γερμανίας προκειμένου ακόμα κι αν διαρρεύσουν λεπτομέρειες της υγείας του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή, αυτές να μην δουν τελικά το φως της δημοσιότητας. Σε περίπτωση, λοιπόν, που η Κόρα Σουμάχερ έκανε αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού reality οι συνέπειες θα ήταν απρόβλεπτες για το κανάλι.

Η Κόρα Σουμάχερ φημίζεται για το απρόβλεπτο του χαρακτήρα της ενώ η ίδια δεν δεσμεύεται από κάποια ρήτρα εμπιστευτικότητας, συνδυασμός που έκανε πολύ μεγάλη την πιθανότητα να μοιραζόταν μυστικά της οικογένειας μπροστά στην κάμερα. Άλλωστε, η 47χρονη πλέον Κόρα ήταν παντρεμένη με τον Ραλφ Σουμάχερ όταν ο αδερφός του τραυματίστηκε σοβαρά στις Άλπεις και πρακτικά ήταν μέλος της οικογένειας. Είναι δεδομένο λοιπόν πως γνωρίζει λεπτομέρειες για τον τραυματισμό και τη θεραπεία αποκατάστασής του.

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα γεγονός που μόνο ως άβολο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για το πρεστίζ της οικογένειας του Γερμανού σούπερ σταρ…