Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)
Βρείτε μας στο
Ιστορίες

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Τελικά τι συμβαίνει όταν ο… έρωτας καταλήγει στις δικαστικές αίθουσες και τη θέση του δίνει σε κωμικοτραγικές καταστάσεις !

Παραμυθένιοι γάμοι, δεξιώσεις, high society και μια πολυτελέστατη ζωή με χρήμα και διασημότητα. Το απόλυτο όνειρο κάθε γυναίκας. Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Cut, cut. Cut λέμε. Τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

Ποιος είπε ότι όλα είναι πάντα τόσο τέλεια όσο φαίνονται; Ο κόσμος των φώτων έχει αποδείξει πώς όσο «ανεκτικός» είναι μαζί σου στα καλά σου, άλλο τόσο σε εκθέτει και σε στήνει κυριολεκτικά στον τοίχο στα δύσκολα.

Απόδειξη; Τα 5 πολύκροτα διαζύγια με ελληνική υπογραφή που συζητήθηκαν, συζητιούνται και όπως φαίνεται θα εξακολουθήσουν να απασχολούν τους προσεχείς μήνες τη χώρα μας.

Πέντε σχέσεις που έληξαν άδοξα, 10 πρωταγωνιστές, περισσότεροι εμπλεκόμενοι.

Από τον έρωτα στα εξώδικα, τα  ασφαλιστικά μέτρα και δικαστήρια λοιπόν…

Γιάννης & Σοφία Κούστα

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Το διαζύγιο αυτό μπορεί δικαίως να θεωρηθεί ο ελληνικός «Πόλεμος των Ρόουζ».

Ήταν το 1994 όταν ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας γνώρισε το σέξι κορίτσι των βιντεοταινιών, Σοφία Γιαννικοπούλου – ή Γιαννίκου, όπως είναι το καλλιτεχνικό της.

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Αν και παντρεμένος με δύο παιδά όταν τη γνώρισε, αποφάσισε να χωρίσει με την πρώτη του σύζυγο και να παντρευτεί εκείνη. Η φιλόδοξη ηθοποιός καταλήγει κυρία Κούστα και γεύεται μια ζωή μεσ’ τη χλιδή, τις ανέσεις και… τα εκατομμύρια.

Από τον ευτυχισμένο γάμο και την απόκτηση δύο παιδιών καταλήγουν στις φήμες περί τρίτου προσώπου από τη μεριά της, τα εξώδικα, τα ασφαλιστικά μέτρα και τα δικαστήρια, όταν τον Ιούνιο του 2012 ο Γιάννης Κούστας εγκαταλείπει το σπίτι τους στη Γλυφάδα και  εγκαθίσταται σε κατοικία της Βουλιαγμένης.

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Εκείνος της ζητά διαζύγιο κι εκείνη του κάνει ασφαλιστικά μέτρα δηλώνοντας στις Αρχές πως ο εν διαστάσει σύζυγός της τη χτύπησε και απειλεί τη ζωή της. Και δεν έμεινε εκεί.

Tον Οκτώβριο του 2016 κατάφερε να δεσμεύσει 30 εκατομμύρια ευρώ της περιουσίας του προκειμένου να διασφαλίσει πως μέχρι το 2018 που θα δοθεί οριστικό τέλος στη δικαστική τους διαμάχη, εκείνος δεν θα έχει χάσει την περιουσία του.

Να σημειωθεί ότι διεκδικεί πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ.

Σατανικό.

Αριστοτέλης Ωνάσης & Τίνα Λιβανού

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η Τίνα Λιβανού δεν συζητήθηκαν τόσο για το διαζύγιό τους, όσο για το… ερωτικό κουαρτέτο στο οποίο πρωταγωνίστησαν.

Μαζί τους, ο αιώνιος ανταγωνιστής του Ωνάση, Σταύρος Νιάρχος, αλλά και η μεγαλύτερη αδερφή της Τίνας, Ευγενία.

Ωνάσης και Νιάρχος βρέθηκαν μεταξύ όσων άλλων είχαν να χωρίσουν, να διεκδικούν και την ίδια γυναίκα. Ο λόγος για την όμορφη και πάμπλουτη κόρη του εφοπλιστή Σταύρου Λιβανού, Τίνα. Τελικά, το 1946 –στα 17 της χρόνια- εκείνη διαλέγει τον 46χρονο τότε Αριστοτέλη, εξοργίζοντας τον Νιάρχο.

Εκείνος με τη σειρά του, παντρεύεται από αντίδραση την 19χρονη αδερφή της, Ευγενία και οι δύο άντρες καταλήγουν… μπατζανάκηδες.

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Το 1960 Αριστοτέλης και Τίνα χωρίζουν οριστικά. Εκείνη παντρεύεται τον Μαρκήσιο του Μπλάντφορντ και μετέπειτα 11ο Δούκα του Μάρλμπορο, Τζων Σπενσερ – Τσώρτσιλ. Όλα όμως οδηγούν στον Νιάρχο.

Η σύζυγος Νιάρχου και αδερφή της Τίνας βρίσκεται νεκρή στις 4 Μαΐου 1970 στο σπίτι τους στο ιδιόκτητο νησί Σπετσοπούλα. Αιτία θανάτου; Υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών. Ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός.

Ο Νιάρχος τελικά καταφέρνει να παντρευτεί την Τίνα Λιβανού, τον μεγάλο του έρωτα και πρώην σύζυγο Ωνάση.

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Μένουν μαζί τρία χρόνια, μέχρι τη στιγμή που η Τίνα βρίσκεται κι αυτή νεκρή από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών. Ο θάνατος του γιου που απέκτησε με τον Ωνάση, του Αλέξανδρου, την είχε καταρρακώσει.

Οι δύο γυναίκες μνημονεύονται μέχρι σήμερα ως «οι δυο αδερφές που παντρεύτηκαν η μία μετά την άλλη τον Ωνάση…

Μίνως & Μαρί Κυριακού

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Αυτό το διαζύγιο το περίμεναν πολλοί. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως όταν η Μαρί Κωνσταντάτου επέλεξε να παντρευτεί τον ισχυρό επιχειρηματία, στις 10 Δεκεμβρίου του 2004, ήταν μόλις 33 ετών. Ο Μίνως ήταν ήδη 62.

Η κοινή γνώμη ποτέ δεν της συγχώρησε τον τίτλο της συζύγου Κυριακού.

Πριν παντρευτούν, είχαν αναπτύξει φιλική σχέση δεκατριών χρόνων.

Μετά τον γάμο, όλα τα Μέσα αναφέρονταν σε εκείνη ως «κυρία Κυριακού» και ουδέποτε σχολιάστηκε φανερά στα Μέσα ενημέρωσης η μεταξύ τους σχέση.

13 χρόνια μετά τον γάμο τους, η είδηση του χωρισμού τους σκάει σα βόμβα στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο. Η εκπομπή της είχε κοπεί πολλούς μήνες πριν από τον Ant1.

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Η Μαρί παίρνει μεγάλο μέρος των αντικειμένων αξίας τους σπιτιού τους και φεύγει για το Λονδίνο. «Στις 8 Φεβρουαρίου, κατά απαίτηση της κυρίας Κυριακού, ο πιλότος της οικογένειας τη μετέφερε στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ του κυρίου Κυριακού. Πήρε μαζί της τέσσερις βαριές αποσκευές, ανάμεσά τους μία κόκκινη βαλίτσα καμπίνας, σε προστατευτικό μαύρο περιτύλιγμα», θα δηλώσει ο πιλότος του ιδιωτικού τζετ του Κυριακού που τη μετέφερε.

Δημοσιογραφικές πηγές τη θέλουν να επιστρέφει στην Ελλάδα με τις βαλίτσες της σχεδόν άδειες και τα υπάρχοντα που πήρε μαζί της, άφαντα.

Μόνο αναίμακτο δεν θα είναι το συγκεκριμένο διαζύγιο… Κυρίως αν σκεφτεί κανείς πως φήμες ήθελαν το 2014 την περιουσία του ισχυρού άντρα του Ant1, να ανέρχεται στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Η Μαρί ξεκίνησε ήδη τον πόλεμο!

Παύλος Βαρδινογιάννης & Τζίνα Αλιμόνου

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Ακόμα ένας ισχυρός άντρας τραβά το δρόμο του διαζυγίου πριν καν το 2017 φτάσει στα μέσα του.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (συμβολικό;) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την επί 11 χρόνια σύζυγό του, Τζίνα Αλιμόνου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και το 2009 έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Τέσσερα χρόνια αργότερα, γεννιούνται και τα τρίδυμά τους, που όμως δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τη λήξη του γάμου τους που βρισκόταν προ των πυλών.

Οι δυο τους μένουν για κάποια χρόνια στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ και επιστρέφουν τον Ιούλιο της περασμένης χρονιάς. Η σχέση τους δεν ήταν στα καλύτερά της.

Ο Βαρδινογιάννης πέρα από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, διεκδικεί και την κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών που απέκτησε με την Τζίνα με σκοπό να τα πάρει και να ζήσουν μόνιμα στην Αμερική. Εκείνη πάντως αντιστέκεται σθεναρά.

Και κάπως έτσι ξεκινά το σίριαλ των δικαστηρίων. Για να δούμε τι θα δούμε…

Τζον Νιάρχος & Μαρία Μαρία Ζωγράφου

Δεν είναι μόνο η Μαρί! 5 ελληνικά διαζύγια… πολλών εκατομμυρίων ευρώ (Pics)

Όπου ακούς Νιάρχος, κάπου θα δεις και τα εκατομμύρια. Και η Μαρία Ζώη –πρώην Μαρία Ζωγράφου- το γνωρίζει καλά αυτό.

Δημοσιογράφος τότε και διαζευγμένη, η ανηψιά της Λιλής Ζωγράφου γνωρίζει τον Τζον Νιάρχο –ανηψιό του Σταύρου Νιάρχου- στις αρχές του 2002. Εκείνος ήταν που επεδίωξε να έρθει σε επαφή μαζί της, όταν την είδε σε κάποιο μαγαζί του Φλοίσβου. Είχε ήδη βιώσει δύο αποτυχημένους γάμους και δεν θα γλίτωνε και τον τρίτο.

Παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο τον Ιούνιο του 2003 στην Καλιφόρνια όπου και έζησαν.

Ο πάμπλουτος άντρας της διεθνούς high society δεν έτρεφε την παραμικρή αγάπη για την ελληνική νοοτροπία, αντιθέτως τη θεωρούσε την αιτία για πολλά από τα δεινά της Ελλάδας.

Έμαθε, όμως, ελληνικά για χάρη της Μαρίας, αφού από την Ελλάδα είχε φύγει πριν ακόμα κλείσει έναν χρόνο ζωής.

Το 2011 χωρίζουν γιατί –σύμφωνα πάντα με τη Μαρία- ο Νιάρχος δε μπορούσε πλέον να ανεχτεί την αγάπη της για την αριθμολογία, την οποία εκείνη ήθελε να ακολουθήσει και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν κατάφερε να του πάρει πολλά, κυρίως αν σκεφτεί κανείς πως ούτε στην Αμερική έμεινε, ούτε εισοδηματίας έγινε.

Η Μαρία επιστρέφει στην Ελλάδα και… το ρίχνει στην προβλέψεις βάσει αριθμολογίας σε μικρό τηλεοπτικό σταθμό. Σίγουρα πάντως, δεν ήταν αυτή η επαγγελματική εξέλιξη που ονειρευόταν.

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας…