Steph: Best. Shooter. Ever. Period.

Και δεν υπάρχει καν σύγκριση…
Steph: Best. Shooter. Ever. Period.
3 Φεβρουαρίου 2021 | 10:00

Ο πρώτος (και μοναδικός στα χρονικά) unanimous MVP στα χρονικά της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη- ναι, ο μοναδικός που πίσω στο 2016 συγκέντρωσε όλες τις ψήφους πρώτης θέσης και βγήκε ομόφωνα καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ.

Για την ακρίβεια, στην τροπαιοθήκη του υπάρχουν 2 σερί βραβείο κορυφαίου παίκτη. 7 εμφανίσεις σε All Star Games. Το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ του πρωταθλήματος (2016), του πρώτου στα κλεψίματα (2016), 6 All-NBA Teamsεπιλογές και μέλος του εξαιρετικά σπάνιου κλαμπ του 50-40-90 (ποσοστό ευστοχίας σε σουτ/ τρίποντα/ βολές). Α, ναι: και 3 ολόλαμπρα δαχτυλίδια πρωταθλητή.

Πέραν όλων αυτών, η κοινή παραδοχή πως μιλάμε για τον νο1 σουτέρ που έχουμε δει ποτέ στο  μπασκετικό στερέωμα, κάτι που αναμένεται να «επισημοποιηθεί» και τυπικά μόλις περάσει τον Ρέι Άλεν στην κορυφή με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Στεφ Κάρι δεν είναι ένας ακόμα σούπερ σταρ της από εκεί πλευράς του Ατλαντικού- όχι. Είναι ένα ταλέντο που βγαίνει μια φορά στα 100 χρόνια. Ωστόσο, αυτό που κάνει τον ηγέτη των Ουόριορς να ξεχωρίζει είναι (και) η δράση του εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Εκκωφαντικό παράδειγμά, αυτό που συμβαίνει με το νέο εγχείρημα του Στεφ Κάρι, σε συνεργασία με την UNDERARMOUR, The Curry Brand. Ένα νέο brand που αποτελείται από μια ολοκληρωμένη συλλογή, η οποία αποτελείται από υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ, πλαισιωμένα από τις καινοτόμες τεχνολογίες της UNDERARMOUR.

Ένα ποσοστό των ετήσιων εσόδων του Curry Brand θα επενδύεται σε κοινότητες με λιγότερους πόρους. Οι στόχοι είναι τόσο υψηλοί όσο τα ρεκόρ του στο μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, έως το 2025, το Curry Brand στοχεύει να δημιουργήσει τουλάχιστον 20 γήπεδα μπάσκετ, να υποστηρίξει 125 προγράμματα που θα επηρεάζουν νέους αθλητές και να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους, εκπαιδεύοντας περισσότερους από 15.000 προπονητές με σκοπό να επηρεάσει θετικά πάνω από 100.000 νέους.

Με «αφορμή» την κυκλοφορία του νέου signature shoe του Στεφ Κάρι- το νέο CURRY 8 FLOW με την επαναστατική τεχνολογία που θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του μπάσκετ- το menshouse απευθύνθηκε σε 5 μπασκετικούς δημοσιογράφους προκειμένου να μας μιλήσουν για τον τύπο με το 30.

Τι λέτε, πάμε να δούμε τι μας είπαν;

 

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved