Η Μέγκι επιστρέφει χειρότερη από ποτέ: Η δήλωση - φωτιά για την Αμανατίδου και τον πρώην της

Το GNTM έριξε αυλαία και όλες οι παίκτριες που πέρασαν από το σπίτι  έδωσαν το «παρών» στον χθεσινοβραδινό Τελικό.

Μεταξύ αυτών και η Μέγκι η οποία κάθισε χωριστά από τις Εύη και Μικαέλα -καθώς οι σχέσεις τους δεν είναι πλέον καλές- και φρόντισε να πετάξει τις βολές της στη… μεγάλη της αδυναμία, Άννα Αμανατίδου.

Μιλώντας στη Τζώρτζια Γεωργίου στα παρασκήνια του Τελικού του GNTM, μίλησε για ακόμα μία φορά για την Αμανατίδου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Άννα Αμανατίδου πρέπει να αρχίσει να ασχολείται με τον εαυτό της και όχι με την προσωπική μου ζωή. Χαζομάρες. Θα μπορούσα να το πω μπροστά στις κάμερες εγώ και δεν το ανέφερα ποτέ. Γενικά η γνώμη μου για αυτήν έχει χειροτερέψει μετά από αυτές τις δηλώσεις.

Δεν έχει να κάνει με αυτό. Αφήστε τον πρώην μου εκεί που είναι. Ό,τι έκανε στο παιχνίδι ήταν διπρόσωπο. Δεν ψήφισε καν την κολλητή της, τη Ζαχαριάδου να ξαναμπεί στο παιχνίδι».

Η Άννα από τη μεριά της είχε πει λίγο νωρίτερα:

«Με τη Μέγκι δεν ήμασταν φίλες. Έτυχε να συνεργαστούμε σε κάποια fashion show. Ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσα. Δεν μου ήταν εντελώς αντιπαθής. Δεν με έχει βοηθήσει ποτέ. Η Μέγκι πίστεψε πως εγώ ήξερα πως την κερατώνει ο δικός της και δεν της το είπα.

Επειδή ο δικός της τα έφτιαξε μετά με μια φίλη μου κοντινή, θεώρησε πως έπρεπε να της το πω. Πρώτον δεν μπλέκομαι και δεύτερον δεν είναι φίλη μου για να κάτσω να της το πω».