Ναι ρε! Άλκηστιςςςςςςςς: 12 λόγοι να την υποστηρίξεις
Βρείτε μας στο

Ναι, μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστική.

Ναι, κουράζει με τις θεωρίες συνομωσίας και τα «φαντάσματα» που βλέπει σε πολλές περιπτώσεις.

Ναι, με τη συμπεριφορά της μπορεί να χάνει το (όποιο) δίκιο της και να γίνεται αντιπαθής στην πλειοψηφία των τηλεθεατών.

Γενικότερα, η Άλκηστις δίνει όντως δικαιώματα για να γίνεται το «κόκκινο πανί» στα social media μετά από κάθε επεισόδιο του «Master Chef».

Για ένα πράγμα όμως δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τη δυναμική Κρητικιά: Ότι είναι ψεύτικη! Ότι παίζει βρώμικα.

Και ότι ΔΕΝ ξεσκεπάζει πολλές από τις… διπλές προσωπικότητες παικτών που (όπως πάντα) εμφανίζονται σε ριάλιτι.

Ναι ρε! Άλκηστιςςςςςςςς: 12 λόγοι να την υποστηρίξεις

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Ουρλιάζοντας λοιπόν «καλύτερα μιας ώρας της Άλκηστις μπλα-μπλα, παρά σαράντα χρόνια Σπυριδούλα και γλειψιά», σκέψου 12 λόγους να την υποστηρίξεις:

-Γιατί είναι τέρμα ανασφαλής και με μανία καταδίωξης, αλλά είναι τουλάχιστον ο εαυτός της. Και στην τελική, καλύτερα κομπλεξικός, παρά διπρόσωπος (ή δίμουρος στην προκειμένη περίπτωση).

-Γιατί δεν κάνει «πολιτική» και δημόσιες σχέσεις. Παλεύει μόνη της, με τις (όποιες) μαγειρικές της ικανότητές και χωρίς να ποντάρει στην ένταξή της σε κλίκες και «παρεάκια».

-Γιατί, ακόμα κι αν το παρακάνει με την ένταση και το ενίοτε άξεστο στιλ της, μιλάει ευθέως. Και (αντίθετα με όλους τους υπόλοιπους) δεν κρύβει τις αντιπάθειές της.

-Γιατί κάθε φορά θεωρούν ότι την έβγαλαν από τη μέση και κάθε φορά τους χαλάει τη μανέστρα.

-Γιατί είναι από μόνος του λόγος να σιχαίνεσαι τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου, όταν επιστρέφεις στο σπίτι και σε υποδέχονται με εμφανές ξενέρωμα και επιδεικτικά κατεβασμένα μούτρα.

-Γιατί έχει δίκιο να γκρινιάζει όταν της λένε «σε ψηφίζω με μαγειρικά κριτήρια», αλλά τα ίδια άτομα κάνουν τα στραβά μάτια σε άλλα αδύναμα πιάτα των ομαδικών.

-Γιατί όχι μόνο ανέχεται πειράγματα για το βάρος της, αλλά σε κάθε ευκαιρία αυτο-σαρκάζεται για τα κιλά της.

-Γιατί υπερέβαλε μεν στη διαμάχη της με τον Τάσο, αλλά είναι κατανοητό να κρατάς «μανιάτικο» σε κάποιον όταν είσαι γυναίκα και λέει ότι η αντίπαλη ομάδα κέρδισε επειδή είχε ωραίες γυναίκες.

Ναι ρε! Άλκηστιςςςςςςςς: 12 λόγοι να την υποστηρίξεις

-Γιατί είναι τόσο μαγκάκι που τα έβαλε ακόμα και με κριτή όταν θεώρησε (έστω και κακώς) ότι αδικήθηκε. Την ώρα που άλλοι τους γλείφουν, εκείνη άνοιξε βεντέτα με κάποιον (Κοντιζά) από τον οποίο εξαρτάται η παραμονή της στο παιχνίδι.

-Γιατί έδωσαν όλοι δίκιο στον Κοντιζά όταν την κατσάδιασε για τη συμπεριφορά της, αλλά ο ίδιος έκανε την… πάπια στο μπαράζ πρηξαρχιδισμού του Χαράλαμπου στον Παντελή με το «ενκουλί».

-Γιατί δεν είναι ψώνιο, δεν προμοτάρει συνεχώς τον εαυτό της, δεν ζαλίζει μπάλες ότι θα είναι «η επόμενη Ελληνίδα μάστερ σεφ».

-Γιατί έχοντας την αντιπάθεια πολλών συμπαικτών της, προστριβές με έναν εκ των κριτών και γιούχα από μεγάλο κομμάτι του κοινού, αποτελεί το (πάντα γοητευτικό να το υποστηρίξεις) «μόνος μου και όλοι σας».

Ναι ρε! Άλκηστιςςςςςςςς: 12 λόγοι να την υποστηρίξεις