Μετά από 15 χρόνια: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκλεισε την τραγουδίστρια που δεν είχε πάει ποτέ στο «Στην υγειά μας»
Βρείτε μας στο

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Την τελευταία σεζόν είδαμε στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μία από τις τραγουδίστριες που δεν είχαμε δει ποτέ, καθώς όπως η ίδια είχε αποκαλύψει με παράπονο «ο Σπύρος δεν την καλούσε». Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Στανίση.

Τώρα, ήρθε η σειρά ενός ακόμα grande ονόματος να εμφανιστεί στο «Στην Υγειά μας» παρά το γεγονός πως όλοι θα στοιχημάτιζαν πως ουδέποτε πρόκειται να η δούμε σε μια εκπομπή που δίνουν το «παρών» τόσοι καλλιτέχνες. Αιτία; Οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις είναι ελάχιστες και όλες… μία και μία.

Περί ης ο λόγος;

Αναφερόμαστε στη Δέσποινα Βανδή η οποία είναι η κεντρική καλεσμένη του Σπύρο Παπαδόπουλου αυτό το Σάββατο!

Αν αναρωτιέστε πώς κατάφερε ο δαιμόνιος παρουσιαστής να την «κλείσει», σας έχουμε την απάντηση. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δυο τους αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν μαζί φέτος το καλοκαίρι στο μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, το οποίο θα παρουσιαστεί στο θερινό θέατρο «Άλσος» στο Πεδίο του Άρεως.

Μετά από 15 χρόνια: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκλεισε την τραγουδίστρια που δεν είχε πάει ποτέ στο «Στην υγειά μας»

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Η συνεργασία τους έχει ήδη «κλειδώσει», με τον Σπύρο να μην χάνει την ευκαιρία να… στριμώξει τη Δέσποινα έχοντας φυσικά διπλό στόχο: Αφενός να προωθήσει την παράστασή του και αφετέρου να σβήσει από τη λίστα με εκείνους που δεν έχουν ακόμα τιμήσει την εκπομπή του το όνομα της Βανδή.

Σπύρο, σου βγάζουμε το καπέλο…