1.5 εκατ. προβολές και συνεχίζει: Η ιστορία του  Λαζόπουλου που κάνει τους πάντες να χτυπιούνται από τα γέλια (Vid)
Βρείτε μας στο

Ναι, εντάξει, το ξέρουμε: υπάρχουν διφορούμενες απόψεις, πια, για τον Λάκη. Κάποιοι λένε πως για μια τεράστια τηλεοπτική περίοδο- όταν ήταν τόσο ισχυρός που είχε τη δύναμη να… ανεβάζει και να κατεβάζει κυβερνήσεις- είχε καταφύγει στο λαϊκισμό προκειμένου να προωθήσει τους «δικούς του».

Άλλοι πως είχε εμμονές και σχολίαζε μονίμως αρνητικά συγκεκριμένα πρόσωπα ξανά και ξανά. Ότι τασσόταν ξεκάθαρα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ κι ότι λίγο καιρό μετά «έσκιζε» άνευ (φανερού) λόγου και αιτίας τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του.

ΟΚ, ανεξαρτήτως του τι πιστεύει κανείς ή όχι για τον Λαζόπουλο, ουδείς μπορεί να αρνηθεί το προφανές- ότι ο τύπος, δηλαδή, είναι ένας από τους κορυφαίους κωμικούς όλων των εποχών στην Ελλάδα και έχει την ικανότητα να κάνει τους πάντες να γελάνε.

Αυτό το έχει αποδείξει και με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και με το «Τσαντίρι» και, εξυπακούεται, με τις ταινίες που έχει πάρει μέρος ή τις παραστάσεις που έχει κατά καιρούς ανεβάσει.

1.5 εκατ. προβολές και συνεχίζει: Η ιστορία του Λάκη Λαζόπουλου που κάνει τους πάντες να χτυπιούνται από τα γέλια (Vid)

Φυσικά, αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν το «Αλ Τσαντίρι», εκεί που ένα ιδιόμορφο stand up με φαρμακερές ατάκες συναντούσε το live κοινό και γινόταν το σώσε, με τα χαχανητά και τα γέλια ν’ απειλούν να ρίξουν το κανάλι της Κάντζας, όπου δούλευε.

Τα σκετσάκια του- παρουσία γνωστών ηθοποιών- έχουν γράψει ιστορία, όπως και ο σχολιασμός του πάνω σε βίντεο που έπαιζαν την ώρα της εκπομπής. Ξεχωριστή κατηγορία, εννοείται, αποτελούν τ’ ανέκδοτα, σόκιν και μη, που οδηγούσαν την Ανθούλα (τη νο1 φαν του) στην… παράνοια, με το κοινό ν’ ακολουθεί.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Και μπορεί πολλοί να θυμούνται το κλασικό που έλεγε για την μπαλαλάικα και τους Θεσσαλονικείς ή το «περιβόητο» με τον κούκο, όμως είναι ένα άλλο που έχει σπάσει τα κοντέρ και μας κάνει ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά, να κλαίμε κάθε φορά που το βλέπουμε.

Ένα από τα λιγότερο προβεβλημένα, που, όμως, αξίζει κάθε δάκρυ που θα πέσει στο πάτωμα για πάρτη του: ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίον βλέπουν οι άνδρες και οι γυναίκες το ίδιο περιστατικό παρουσιάζεται μ’ έναν εξαιρετικά γλαφυρό τρόπο, με το μοναδικό στυλ του Λάκη.

Ποιος «κερδίζει» στο τέλος και ποια εκδοχή (των αντρών ή των γυναικών) ανταποκρίνεται καλύτερα στην πραγματικότητα;

Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο των σχεδόν 1.5 εκατομμυρίου προβολών…