Το MyZen TV γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Yoga στις 21 Ιουνίου
Βρείτε μας στο
Media

Το MyZen TV γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Yoga στις 21 Ιουνίου

«Special Yoga Weekend» για όλους τους συνδρομητές της Nova.

To κανάλι MyZen TV, το οποίο προβάλλεται στην Ελλάδα και την Κύπρο μόνο μέσω της Nova, του κορυφαίου παρόχου συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Yoga στις 21 Ιουνίου με ένα αφιέρωμα στις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ασκήσεις yoga.

Όλο τον Ιούνιο, καθημερινά από τις 17:50 μμ, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαθήματα yoga με την Katy Misson και τον Julien Levy μέσα από την εκπομπή «Mountain Yoga», ανακαλύπτοντας πολλές απίθανες τοποθεσίες στα βουνά και αντλώντας απίστευτη έμπνευση.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Παγκόσμιας Ημέρας Yoga, στις 20 και 21 Ιουνίου, από τις 10:20 το πρωί, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις καλύτερες ασκήσεις yoga:

  • «Fresh Yoga»: Ο πιο απλός και διασκεδαστικός τρόπος να κάνει κανείς yoga, με την Katy Misson. Κάθε επεισόδιο είναι σχετικό και προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να βρει κάποιος την ηρεμία, να αναπτυχθεί, να νιώσει δύναμη, να διώξει την ένταση, να ενεργοποιήσει τη διαίσθηση του και να βρει την ισορροπία.
  • «Dance Yoga»: Ένας συνδυασμός χορού και παραδοσιακών ασκήσεων με ρυθμικές κινήσεις όλο χάρη.
  • «Mountain Yoga»: Ασκήσεις yoga στα βουνά με την Katy Misson και τον Julien Levy.
  • «Yogasutra»: Βρείτε την ισορροπία σώματος και νου με ασκήσεις Yoga Sutra.