Ξεχώρισε με το καλημέρα: Το πρόσωπο που έδειξε ότι θα είναι ο πραγματικός νικητής του φετινού Survivor
Βρείτε μας στο

Ο νέος κύκλος του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και ήταν λίγο πολύ όπως τον φανταζόμασταν. Η επιλογή των παικτών πιο καλή από τους προηγούμενους 2 κύκλους, η εικόνα πιο εντυπωσιακή και οι δοκιμασίες πιο σκληρές.

Να μας συμπαθάτε όμως εμείς δεν ξεχωρίσαμε κάποιον παίκτη και το συγκεκριμένο κείμενο δεν γράφτηκε για κάποιον διάσημο, ούτε για κάποιον μαχητή. Εκείνος που έδειξε ότι φέτος θα είναι ο πραγματικός νικητής του Survivor είναι, το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιανός.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας παρουσιαστής που συνέδεσε το όνομά του με το Survivor και σίγουρα μοιάζει περίεργο για τους φανατικούς τηλεθεατές να μη βρίσκεται στην ίδια θέση.

Η αναμονή των διδύμων όμως είναι λογική προτεραιότητα και αυτό άφησε τη θέση ορθάνοιχτη για έναν άνθρωπο που δεδομένα έχει μεγαλύτερη εμπειρία, μα και ικανότητα στο αυθόρμητο.

Ωσάν άλλος Γιώργος Βόβορας, ο Γιώργος Λιανός πήρε φέτος και ίσως απρόσμενα για τον ίδιο το βάπτισμα του πυρός ως το πρόσωπο που πάνω του κρέμεται η τύχη ενός ριάλιτι που ο δεύτερος και ο τρίτος κύκλος του απογοήτευσαν.

Για χρόνια μας έχει δείξει την ικανότητα του και να προσαρμόζεται σε προγράμματα, αλλά και να μπορεί να κάνει τον αυθορμητισμό και την…πρόζα του πλεονεκτήματα. Σε αυτό το κομμάτι υπερέχει του Τανιμανίδη που, καλώς ή κακώς, δεν είναι τόσο λυμένος ή δεν έχει την ίδια ευχέρεια με τον Λιανό. Ίσως και να επισκιάζεται η κάθε του προσπάθεια για χιούμορ ή λεκτικούς ελιγμούς από την εξωτερική του εμφάνιση που αποτελεί δυστυχώς κυριαρχικό κομμάτι στην τηλεόραση.

Σε κάθε περίπτωση, η αποχή του Τανιμανίδη από την 4η σεζόν του Survivor στον ΣΚΑΪ έδειξε από την πρεμιέρα ότι ίσως προσφέρει ένα μεγάλο δώρο στο ριάλιτι. Ο Γιώργος Λιανός είναι μια αλλαγή όπως και να το κάνουμε, κάτι που πάντοτε απαιτείται, ακόμα και σε ομάδα που κερδίζει, πολλώ δε μάλλον σε ομάδα που δεν κέρδιζε, ενώ έχει μια προσωπικότητα που δύσκολα δεν θα βρει κώδικα επικοινωνίας με όλους τους παίχτες, διάσημους και μαχητές.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Το καταλαβαίνει κανείς αν τον ακούσει στην εκπομπή στον Sfera που είναι ισότιμος πια του Αρναούτογλου, έχει γίνει αντιληπτό κι από τις άλλες τηλεοπτικές του απόπειρες, όπως το The Voice, όπου είχε να αντικαταστήσει κιόλας τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Αν κάτι λοιπόν έδειξε η πρεμιέρα, είναι ότι ο Λιανός μπορεί θα είναι η ευχάριστη έκπληξη ενός reality που όπως έδειξαν τα νούμερα της πρεμιέρας αναμένεται να είναι το νο1 πρότζεκτ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν…