«Μόνο εσύ και ο Ιησούς»: Ο Τριαντάφυλλος έκανε στο Survivor αυτό που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ (Vid)

Ένας από τους λόγους που το Survivor σκίζει φέτος είναι η επιλογή των παικτών. Το casting δεν έχει καμία σχέση με εκείνο των προηγούμενων ετών, καθώς φέτος τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί είναι κυριολεκτικά ένα και ένα.

Εκείνος που έχει ξεχωρίσει ήδη αποκτώντας φανατικό κοινό είναι ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μπορεί στα αγωνίσματα να… βλέπει κάτι όνειρα και να μην κερδίζει συχνά όμως ο τρόπος που αγωνίζεται έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Καλή ώρα όπως στο χθεσινό επεισόδιο όπου ο Τριαντάφυλλος έκανε κόσμο και κοσμάκη να δακρύσει από τα γέλια. Στη δοκιμασία που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας διάσημοι και μαχητές υπήρχε στο πρώτο μέρος της μια νεροτσουλήθρα.

Οι παίκτες θα έπρεπε να κάνουν μπλονζόν στο νερό και να «τσουλήσουν» πάνω του από μεγάλο ύψος. Ο Τριαντάφυλλος βέβαια ο οποίος δεν τα πάει καλά ούτε με τη θάλασσα, ούτε με το νερό αποφάσισε να πρωτοτυπήσει.

Την ώρα λοιπόν που συμπαίκτες και αντίπαλοι έπεφταν στο νερό της τσουλήθρας, εκείνος έκανε το θαύμα του αιώνα. Ως άλλος Ιησούς περπάτησε στο νερό βάζοντας τα γυαλιά στους ασεβείς που τόλμησαν να τον αμφισβητήσουν.

Τα λόγια είναι περιττά. Ιδού ο Τριαντάφυλλος στην πρώτη προσπάθειά του.

Κι επειδή όπως αποδείχτηκε η συγκεκριμένη τακτική δεν ήταν πολύ λειτουργική στη δεύτερη προσπάθεια, είπε να την αλλάξει. Τι έκανε; Δείτε…

Γενικώς έγιναν πραγματάκια και στο χθεσινό επεισόδιο…