Ο Ορέστης Τζιόβας προστίθεται στη λίστα ανθρώπων που έχουν βιώσει μορφή βίας από τον ηθοποιό-σκηνοθέτη που κατηγορείται
Βρείτε μας στο
Media

Ο Ορέστης Τζιόβας προστίθεται στη λίστα ανθρώπων που έχουν βιώσει μορφή βίας από τον ηθοποιό-σκηνοθέτη που κατηγορείται

Ο άνθρωπος που καταγγέλλουν Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη φαίνεται πως έχει σωρεία περιπτώσεων και ψυχολογικής βίας πέραν των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν γνωστό πως Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη θα έκαναν νομική κίνηση απέναντι σε κορυφαίο επαγγελματικά ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας έγινε γνωστό απέναντι σε ποιον καταφέρονται, ενώ το πρωί της Παρασκευής διέρρευσαν λεπτομέρειες για το τι ακριβώς τον κατηγορούν, τι τους έκανε σύμφωνα με τις περιγραφές τους και είναι πράγματα που σε αφήνουν άναυδο.

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας ήρθε να προσθέσει ακόμα ένα βίωμα όσον αφορά στον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό περιβάλλον και στη δραματική μου σχολή. Απλώς είναι πράγματα που δε χρειάστηκε να τα καταγγείλω γιατί τα διαχειρίστηκα. Εγώ όμως. Ήμουν σε μια κατάσταση δυνατή και μπορούσα να το διαχειριστώ μόνος μου.

Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα πρόβλημα στην πρόβα. (Με τον καταγγελόμενο) είχα πρόβλημα προσωπικό στο εργασιακό περιβάλλον. Τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία, με άσχημο τρόπο. Αλλά όχι, δεν μιλάω για κάποια σεξουαλική παρενόχληση που έγινε μπροστά μου και είχα την αντίληψη την πλήρη.

Έχω ακούσει πάρα πολλά, αλλά δεν έχω την πλήρη αντίληψη, δεν έγινε κάτι μπροστά μου ώστε να το καταγγείλω. Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, έχει να κάνει με όλη την ομάδα, με το πώς φέρεται σε όλη την ομάδα και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φέρονται ακόμα χειρότερα σε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου την ανάγκη τους και δεν τους υπολογίζουν.

Εγώ ας πούμε ήμουν κάπως γνωστός τότε, οπότε είχα μια καλύτερη συμπεριφορά απ’ ό,τι σε άλλους. Και δεν είναι ο μόνος άνθρωπος αυτός, αλλά και με άλλους αντίστοιχα. Εκεί βλέπεις το πραγματικό ποιόν του άλλου. Για αυτόν τον άνθρωπο μίλησα ανοικτά σε ανθρώπους γύρω μου. Και ότι δεν ξαναδουλεύω με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν σκέφτηκα να τα καταγγείλω αυτά τα περιστατικά γιατί τα χειρίστηκα. Για όποιους έχει ακουστεί κάτι ήδη, ακόμα και γι’ αυτούς που δεν έχουν γίνει επίσημες καταγγελίες, έχω ακούσει χιλιάδες πράγματα. Μάρτυρας όμως σε κάτι δεν έχω υπάρξει».

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας