Το σύνδρομο της φτερούγας: Η αποκάλυψη Κοψιδά για το μοντάζ με τον Ντάφι που παραπλάνησε το κοινό
Βρείτε μας στο

Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά πριν από ένα περίπου μήνα από το Survivor, προκάλεσε ένα μικρό σοκ στον ίδιο και στους περισσότερους παίχτες του ριάλιτι όταν ανακοινώθηκε από τον Λιανό.

Ο Κοψιδάς είχε πει τότε ότι το κοινό τον διώχνει γιατί προτιμάει να βλέπει την ίντριγκα και την ένταση που προκαλεί ο Τριαντάφυλλος. Σημαντικό όμως μερίδιο στην αποχώρηση του είχε παίξει και το αμέσως προηγούμενο επεισόδιο που έδειχνε την Κόκκινη Ομάδα να τρώει ψάρι που έπιασε ο Κόρομι και να μην δίνει στον Τριαντάφυλλο.

Κάτι που ήταν σαφές εξ αρχής ότι το είχε αποφασίσει ο Κόρομι. Αυτός έπιασε το ψάρι, αυτός είχε δικαίωμα να το δώσει όπου ήθελε.

Η εικόνα που είχε δημιουργηθεί, μαζί με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου στα q και την ατάκα του Παύλου ότι δε μπορεί να μη δίνει φαγητό σε συμπαίχτη του, ήταν ότι άφησαν νηστικό τον Τριαντάφυλλο εκδικητικά. Κάτι που, ό,τι κι αν έχει κάνει κάποιος, τον ηρωοποιεί στα μάτια του κοινού και ενεργοποιεί το σύνδρομο της φτερούγας, αυτό δηλαδή που θες να προστατεύσεις με τα φτερά σου τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο.

Μετά από αρκετό καιρό, ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε ότι τα πράγματα δεν ήταν με τίποτα έτσι και το μοντάζ του επεισοδίου έδωσε αυτή την αίσθηση.

Μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη Μαρία Κεφαλά, ο Κοψιδάς εξήγησε ότι ο Τριαντάφυλλος ναι μεν δεν έφαγε ψάρι, αλλά δεν έμεινε νηστικός. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε μαγειρέψει φακόρυζο και πιτάκια και είχε φάει κανονική μερίδα.

Επιπλέον, ο Κοψιδάς άφησε αιχμή για τον Λιανό, καθώς είπε ότι παρόλο που ο Κόρομι είχε αποφασίσει να μην δώσει ψάρι στον Τριαντάφυλλο, στο συμβούλιο που ακολούθησε ο παρουσιαστής του Survivor ρώτησε εκείνον μόνο και κατά κάποιον τρόπο στοχοποιήθηκε ως ο ενορχηστρωτής.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

«Έχει γίνει μεγάλη παρανόηση με αυτό. Κατ’ αρχάς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρεώθηκα εγώ το ότι δεν έφαγε ψάρι ο Τριαντάφυλλος. Ο Κόρο επέλεξε να μην του δώσει γιατί είχαν συμβεί πάρα πολλά και σοβαρά πράγματα, τα οποία είχε δει όλη η ομάδα και γι’ αυτό ήταν εναντίον του. Δεν μπορεί ξαφνικά εννέα άνθρωποι να τρελάθηκαν και να τα έβαλαν μαζί του χωρίς λόγο.

Έχει μια συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό του, πως ό,τι δεν έχει καταγραφεί, είναι σαν να μην έχει γίνει. Επίσης, δεν έμεινε νηστικός, του μαγειρέψαμε φακόρυζο, πιτάκια. Απλά από το έξτρα ψάρι, που έπιασε ο Κόρο, επέλεξε να μην του δώσει. Εγώ δεν είχα καμία σχέση. Στο συμβούλιο έτυχε να ρωτήσει μόνο εμένα ο Γιώργος Λιανός και εξήγησα ότι για να φτάσει ένας άνθρωπος σαν τον Κόρο, που είναι πολύ δίκαιο, τίμιο και δοτικό παιδί, να το κάνει, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί».