Survivor: Ο παίκτης-έκπληξη που κερδίζει συνεχώς πόντους στην εκτίμηση του κοινού
Βρείτε μας στο

Όσο ήταν στην Κόκκινη Ομάδα, μάλλον χανόταν μέσα στο συμπαγές σύνολο, ενώ και αγωνιστικά δεν είχε πολύ χώρο για να αναδειχθεί, αφού σίγουρα υπήρχαν πιο δυνατοί παίκτες από εκείνον, όπως ο Ηλίας, ο Κόρομι, ο Κοψιδάς πιο πριν.

Από τη στιγμή που έγινε η τελευταία αλλαγή στις ομάδες στο Survivor και μπήκε στη Μπλε Ομάδα που παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή στα ματσαρίσματα, ο Παύλος Γαλακτερός έχει αρχίσει και φαίνεται περισσότερο και με τον χαρακτήρα του κερδίζει πόντους στην εκτίμηση του κοινού.

Παρότι εξ αρχής έχει πει ότι θέλει να έχει ένα low profile, δείχνει πως όταν συμβαίνει κάτι παράλογο, θα βγει μπροστά να μιλήσει, όχι όμως με τρόπο που να ανάβει τα αίματα κι άλλο, ούτε με προσβολές, ούτε με άλλης μορφής τοξικότητα. Το απέδειξε όταν μαζί με την Ελένη Χαμπέρη, τον θηλυκό του καθρέφτη, στάθηκαν για μία και μοναδική φορά απέναντι σε Παππά και Τριαντάφυλλο.

Δεν παρουσιάζει όμως τάσεις ρεβανσισμού και εκδίκησης, στοιχεία δηλαδή που έδιωξαν τον Παππά ή την Ελευθερία. Αντιθέτως, ακόμα κι αν έχει το δίκιο με το μέρος του, όπως συνέβη όταν η Κόκκινη Ομάδα έβαλε τον Τριαντάφυλλο απέναντι γιατί τους είχε κάνει άνω κάτω, θα θελήσει να χαμηλώσει τις εντάσεις, να αφήσει γέφυρες, όχι για λόγους στρατηγικής, αλλά για να είναι πιο ήρεμη η συμβίωση στην παραλία. Αυτή είναι τουλάχιστον η εικόνα που βγαίνει από μονταρισμένα επεισόδια που βλέπουμε εμείς.

Στο τελευταίο μάλιστα επεισόδιο, θεωρώντας πως ο Τριαντάφυλλος θα έφευγε κατ΄επιθυμία του, έτεινε χείρα συμφιλίωσης και του μίλησε με φιλικό τόνο.

Σίγουρα αυτά τα στοιχεία δεν αρκούν για να νικήσει ένα ριάλιτι, αλλά εδώ κολλάει η συνύπαρξη του στην ίδια ομάδα με τον Τζέιμς, που έχει την διορατικότητα και ο Παύλος μοιάζει με άνθρωπο που μπορεί να ενσωματώσει στο δικό του στυλ κάποια χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Αυτή τη στιγμή ο Παύλος βρίσκεται, θα λέγαμε, κάτω από τους δυνατούς παίκτες σε απήχηση στο κοινό, αλλά έχει τάση ανοδική και αν δυναμώσει κι άλλο αγωνιστικά, τότε θα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να ανταγωνιστεί Τζέιμς, Μπόγδανο, Μπάρτζη και Κόρομι.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)