Survivor: Ο πιο συμπαθής παίκτης που έχει αρχίσει πλέον να κουράζει περισσότερο απ΄όλους
Βρείτε μας στο
Media

Survivor: Ο πιο συμπαθής παίκτης που έχει αρχίσει πλέον να κουράζει περισσότερο απ΄όλους

Άνετα πιο ενοχλητικός από 3 σερί ώρες ουρλιαχτό Νικολέττας μέσα στο τύμπανο μας

Όσο υπήρχε στο Survivor ο Αλέξης Παππάς, προσέφερε μια χρυσή ευκαιρία σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες να γίνουν συμπαθείς στο κοινό και να κρυφτούν πίσω από την επιβλητική του παρουσία και συμπεριφορά.

Από την ημέρα που έφυγε, είναι λες και έσπασε τις κλειδαριές, άνοιξαν οι πόρτες και από μέσα βγήκαν άλλοι χαρακτήρες, ίσως πιο κοντά στην πραγματικότητα ή ίσως απόλυτα επηρεασμένοι από το τόσο μεγάλο διάστημα παρουσίας σε συνθήκες ζούγκλας, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, με όλα όσα φέρνει η ζούγκλά σε επίπεδο αγέλης, απομάκρυνσης των αδύναμων και όλα τα συναφή.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα από τα παιδιά που ήταν αρκετά συμπαθείς στο κοινό μετά το αρχικό τρολάρισμα που δέχτηκε για το υπερβολικά φουσκωμένο σώμα του στις φωτογραφίες στο Instagram. Το μεγαλύτερο κομμάτι της συμπάθειας όμως προήλθε επειδή βρέθηκε στην παρέα του Μπόγδανου και παιδιών που έχουν μεγαλύτερη απήχηση απ΄αυτόν στο κοινό κι επειδή αντιτάχθηκε στον Τριαντάφυλλο και τον Παππά στο διάστημα που είχαν γίνει ανυπόφοροι και για το κοινό.

Το πρόβλημα τις τελευταίες εβδομάδες με τον Ασημακόπουλο είναι ότι διακατέχεται από μια τεράστια ανάγκη να γίνει μέρος ενός συνόλου, μιας ομάδας που να είναι αρεστή, ώστε καταλήγει να είναι ακόλουθος του Μπόγδανου.

Survivor: Ο πιο συμπαθής παίκτης που έχει αρχίσει πλέον να κουράζει περισσότερο απ΄όλους

Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν τόσο κουραστικό προς το κοινό. Είναι όμως πια πολύ κουραστικό ότι εκφέρει άποψη για άλλους παίκτες και δη τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη και τους κατηγορεί ακριβώς για πράγματα που κάνει ο ίδιος. Χαρακτηριστικό πως αποκαλεί «φερέφωνο» τον Μπάρτζη, ενώ έχει ακριβώς την ίδια ιδιότητα για τον Ηλία και τον Κόρομι.

Ως ένα βαθμό είναι κατανοητή η όλη συμπεριφορά του, υπό το πρίσμα κιόλας των συναισθηματικών ζητημάτων που αποκάλυψε σε προηγούμενο επεισόδιο, αλλά χτυπάει πολύ έντονα στο μάτι το πόσο δεν ταιριάζει με την ομάδα στην οποία έχει κάνει fit in κι αυτό τον οδηγεί σε συμπεριφορά, στάση, τοποθετήσεις λεκτικές που περισσότερο χτύπημα προς τον εαυτό του είναι, παρά προς αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Ως υπερβολή της υπερβολής κρίνεται το ότι θέλησε να ακολουθήσει το Μπόγδανο στο skinny dipping, δηλαδή την απέκδυση από τα μαγιό και τη γυμνή βουτιά.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Survivor: Το φάουλ στην ψηφοφορία που συνιστά τη μεγαλύτερη αδικία

Την ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς προς τον Τριαντάφυλλο μετά την κοινή τους υποψηφιότητα, δε χρειάζεται να τη σχολιάσουμε ιδιαίτερα, αφού είναι πολύ μεγάλη η αντίθεση, από κει που τον αποκαλούσε ψεύτη, τώρα είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Ακριβώς όπως κι ο Μπόγδανος.

Δεδομένου κιόλας ότι όσο έχανε στα αγωνίσματα, ως κλασικός παίκτης ψυχολογίας, κατέφευγε σε περισσότερες υπερβολές, πλέον βρίσκεται στην πλειοψηφία του κοινού στις πρώτες δύο θέσεις αυτών που θέλουν να αποχωρήσουν και εναλλάσσεται με τον Κόρομι. Κι αυτό θα ίσχυε ακόμα και αν δεν είχαν οι κοπέλες την άτυπη ασυλία!