Η εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που δεν κάνει νούμερα αλλά πρέπει να συνεχιστεί
Βρείτε μας στο

Είναι κάποιες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση που είναι κρίμα να κάτσεις να τις μετρήσεις ως αξία με βάση τα νούμερα που κάνουν. Βασικά αυτό θα έπρεπε να είναι ο κανόνας για όλες, μήπως και ανέβαζαν το ποιότικο τους περιεχόμενο, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Είναι λοιπόν κάποιες που για απροσδιόριστους λόγους μπορεί να μην φέρουν τα νούμερα που ζητάει το κανάλι, που ίσως να ελπίζουν και να θέλουν και οι ίδιοι οι συντελεστές. Έχει απαραίτητα να πει κάτι αυτό για αυτές τις εκπομπές; Μπορεί να τις χαρακτηρίσει αποτυχημένες το ότι δεν κάνουν 15-20% και πάνω; Ανάλογα.

Εν προκειμένω, το ΣουΚου Family είναι μια εκπομπή που ίσως άδικα να κρίνεται από τους αριθμούς και ακόμα πιο άδικα δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στους τηλεοπτικούς δέκτες, όπως έχει γραφτεί.

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι δύο πρόσωπα που έγιναν απότομα τηλεοπτικά και χαντακώθηκαν από κάποιες επιλογές τους, όπως το Big Brother ή το Αντελίνα Χτύπα Το Κουδούνι και περισσότερο χαντακώθηκαν από την επιλογή να πάνε στον ΣΚΑΪ, που είναι ένα κανάλι τα ποιοτικά στοιχεία του οποίου είναι χαμηλά και σίγουρα αταίριαστα με τα ποιοτικά στοιχεία που έχει ο Βαρθακούρης πιο συγκεκριμένα.

Κι αυτό ίσως να ήταν το πρόβλημα με το ΣουΚου Family. Ότι ήταν μια εκπομπή που επιχείρησε να ενώσει δύο κόσμους, έναν έξω από τον Χάρη Βαρθακούρη και έναν μέσα του. Ο ίδιος πάντως προσπάθησε να διατηρήσει με αξιοπρέπεια και αυτόν που του είναι άγνωστος και ανοίκειος, όπως το έκανε με το Big Brother, και έχουμε την αίσθηση ότι το ΣουΚου Family δεν απέτυχε, δεν έριξε τον πήχη. Αντιθέτως, στη βάση του είχε ανώτερο πήχη από τον μέσο όρο του ΣΚΑΪ.

Κι αν θέλουμε να μιλήσουμε καθαρά με όρους ψυχαγωγίας και μουσικής τριβής του κοινού, τότε δε θα είναι υπερβολή να πούμε πως ο Χάρης Βαρθακούρης παρέδιδε σε κάθε εκπομπή μάθημα μαζί με τον εκάστοτε καλεσμένο του, υπενθυμίζοντας μας πως μπορεί να ήθελε να γράφει τραγούδια περισσότερο από το να τα τραγουδάει, αλλά φωνητικά είναι πραγματικά παντός καιρού, πατώντας στην περιοχή του σπουδαίου.

Γι΄αυτό και είναι μια εκπομπή που ο πυρήνας της θα θέλαμε να υπάρχει και την επόμενη σεζόν τηλεοπτικά, σε κάποια άλλη στέγη, σίγουρα με αλλαγές σε κάποια βασικά κομμάτια και σίγουρα χωρίς τον υποχρεωτικό βραχνά ενός Survivor που πρέπει να καλυφθεί και να προμοτάρεται.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;