Survivor: Η λάθος κίνηση των δύο φαβορί που δίνει κι άλλους πόντους σε Μαριαλένα-Κατσούλη
Media

Survivor: Η λάθος κίνηση των δύο φαβορί που δίνει κι άλλους πόντους σε Μαριαλένα-Κατσούλη

Όσο αυτοί κάνουν φαιδρότητες, τόσο οι άλλοι δύο χτίζουν ένα προφίλ νικητή.

Από αυτά που διαρρέονται στις ψυχαγωγικές εκπομπές, αυτό που γίνεται αντιληπτό, είναι πως οι παίκτες στο Survivor ερμηνεύουν τις αποχωρήσεις ως έναν τρόπο να δείξει το κοινό ποια συμπεριφορά επικροτεί και ποια όχι.

Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ειδικά σε μια ψηφοφορία που υπήρχε η Καρολίνα, η οποία δεν είχε ξαναμετρήσει τις δυνάμεις της σε αυτή τη διαδικασία, είναι εύλογο πως θα προσφέρει μια μορφή επιβεβαίωσης προς την πεντάδα Μπόγδανου-Κόρομι-Χαμπέρη-Ασημακόπουλου-Καρολίνας.

Αυτή η επιβεβαίωση ενδεχομένως να οδηγήσει σε ακόμα περισσότερη επιθετικότητα ή στρατηγική απέναντι στους Κατσούλη και Μαριαλένα, το οποίο όμως θα είναι μια πολύ λάθος κίνηση.

Ήδη μια τέτοια λάθος κίνηση θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Είναι μια κίνηση που φωνάζει από μακριά ότι σκηνοθετήθηκε από την παραγωγή του Survivor και δεν είναι απόλυτη επιλογή των Amigos, αλλά αυτό δεν παύει να αποτελεί ένα χτύπημα στην εικόνα των δύο φαβορί του ριάλιτι.

Από την πεντάδα, ο Ασημακόπουλος και η Καρολίνα είναι οι λιγότερο δημοφιλείς και ο μόνος τρόπος να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για τελικό, είναι να σύρουν προς τα κάτω τους δυνατότερους, ακόμα κι αν αυτοί είναι φίλοι τους.

Ήδη στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας είδαμε τον Μπόγδανο και τον Ασημακόπουλο να ρίχνουν ευθύνες στην Καρολίνα, είδαμε το Μπόγδανο να κατηγορεί Ασημακόπουλο και Καρολίνα πώς τον επηρέασαν αρνητικά για τον Κατσούλη, είδαμε, Ασημακόπουλο και Καρολίνα να αντιμετωπίζουν ψυχρά τη Χαμπέρη και είδαμε τον Κόρομι να τα βάζει μαζί τους.

Είναι σαφές πως ο δεσμός των πέντε μπορεί να σπάσει για πλάκα και αυτό θα συμβεί σίγουρα αυτή την εβδομάδα που θα δούμε τρία παιχνίδια ατομικής ασυλίας και κάποιος θα κληθεί να δώσει έναν φίλο του.

Αντιθέτως, Κατσούλης και Μαριαλένα είναι σταθεροί και μπορεί σύντομα στα μάτια του κοινού να γίνουν οι νέοι Τζέιμς-Μπάρτζης, σε σαφώς χαμηλότερη κλίμακα.

Πώς θα γίνει αυτό; Όταν το κοινό βλέπει τους 5 να στήνουν ολόκληρο θεατρικό για να κοροϊδέψουν τον Τριαντάφυλλο που αποχώρησε και ταυτόχρονα βλέπουν τον Κατσούλη να κλαίει που έφυγε ο φίλος του, η αντίθεση είναι πολύ μεγάλη.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε τέτοιο σκετς. Το ίδιο είχαν κάνει και για να ειρωνευτούν Κατσούλη-Μαριαλένα για τη σχέση τους. Ποιος χάνει απ΄όλο αυτό; Σίγουρα όχι ο Ασημακόπουλος.

Η Ελένη Χαμπέρη και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι τα δύο φαβορί του Survivor, με τη Μαριαλένα να έπεται και τον Κατσούλη λίγο πιο πίσω.

Ο Μπόγδανος με τη διαρκή γκρίνια του για τα πάντα και τις γελοιότητες που κάνει στα τελευταία επεισόδια, ήδη έχει χάσει έδαφος και το προσφέρει στον Κατσούλη. Τώρα, με αυτό το σκετς, το ίδιο κάνει και η Χαμπέρη που μοιάζει να πυροβολάει τα πόδια της.

Δεν έχει καθόλου ανάγκη να συμμετέχει σε κάτι τόσο unfair και έξω από το ευ αγωνίζεσθαι. Είναι αυτή τη στιγμή πιο δυνατή αγωνιστικά από τη Μαριαλένα, έχει καλύτερο στόχο από Ασημακόπουλο και Κόρομι και μέχρι την Τετάρτη ήταν αγαπητή απ΄όλους τους παίκτες.

Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, που το δίδυμο Μαριαλένα – Σάκης έχει ανέβει τρομερά στα στοιχήματα μετά την αποχώρηση Τριαντάφυλλου, με το τηλεοπτικό κοινό από εκεί που είχε φαβορί τον Μπόγδανο, πλέον να αποθεώνει Κατσούλη.

Αναμφίβολα ήταν χτύπημα στην καλή της εικόνα αυτό που έδειξε το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor.