Είχε άδικο σε αυτά που είπε ο Γιώργος Κοψιδάς;
Βρείτε μας στο
Media

Υποκλίθηκαν και οι εχθροί του: Κύριος, Γιώργος Κοψιδάς, με «Κ» κεφαλαίο…

Η συγγνώμη του Γιώργου Κοψιδά που δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα του

Η τηλεοπτική πίεση είναι κάτι που μόνο αν το ζήσεις το καταλαβαίνεις και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη ακόμα και τους καλύτερους ανθρώπους. Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας από τους πολύ όμορφους ανθρώπους που ανέδειξε φέτος μέσω Survivor.

Μεγαλοπρεπής και όμορφη ψυχή με τα όλα της κι αυτό είναι κάτι που και φαίνεται στο πρόσωπό του, αλλά και στις πράξεις του. Σημαίνει αυτό πώς δεν υποπίπτει σε λάθη ή δεν έχει αστοχίες; Όχι προφανώς. Αλλά δείχνει να ξέρει να αναγνωρίζει το λάθος του χωρίς να το πουλάει.

Όταν λοιπόν είχε κληθεί στο παρελθόν να σχολιάσει πώς του φαίνονται ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς, ο Γιώργος Κοψιδάς είχε αναφερθεί στο μορφωτικό επίπεδο του Ντάφυ και στην γλωσσική πονηρια του Παππά. Σε κάποιον που δε γνωρίζει τον Κοψιδά, τα λόγια του εύκολα θα μπορούσαν να εκληφθούν με άλλη σημασία και αυτό συνέβη και μεταφέρθηκε έτσι στον Τριαντάφυλλο που του απάντησε μετά την αποχώρησή του.

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Γιώργος Κοψιδάς αναγνώρισε ότι η ουσία των λόγων του δεν πέρασε μέσα από τη συμπίεση των λόγων του στο μοντάζ και βγήκε κάτι διαφορετικό απ΄αυτό που ήθελε. Γι΄αυτό και προσέγγισε την παρουσιάστρια και της εξέφρασε ότι αισθάνεται άσχημα και θέλει να απολογηθεί.

Και το έκανε διά στόματος της, δίχως να καταχραστεί τηλεοπτικό χρόνο. Το έκανε δε για τον Τριαντάφυλλο, έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι δε θα ήθελε να κάνει παρέα στη ζωή εκτός Survivor.

«Χθες είχαμε μια επικοινωνία με τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος πραγματικά έχει στεναχωρηθεί και έχει αλλάξει γνώμη για κάτι που είπε και ακούστηκε πολύ λάθος σε πολύ κόσμος. Δηλαδή στην πρώτη συνέντευξη που είχαμε, όταν ρωτήσαμε για το πως έβλεπε τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο, ο ίδιος είχε πει ότι συγκρίνοντας τον έναν παίκτη με τον άλλον η ευγλωτία του Παππά, η ευελιξία του και γενικότερα το πως μιλούσε σε σχέση με τον Τριαντάφυλλο, που δεν είχε αυτό το μορφωτικό επίπεδο, ήταν πολύ διαφορετικό.

Άρα έδινε ένα προβάδισμα στον Αλέξη Παππά συγκρίνοντας το. Όμως αν το ακούσει κάποιος μόνο του, ακούγεται λάθος. Καταλαβαίνω ένας άνθρωπος να θέλει να στογγυλέψει, να διορθώσει, να ανακαλέσει πιθανώς. Είναι απόλυτα ανθρώπινο και χάρηκα που επικοινώνησε μαζί μου».

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα