Survivor
Βρείτε μας στο
Media

Η μεγάλη έκπληξη του Survivor: Αυτός είναι ο νέος «Τζέιμς Καφετζής» των διάσημων που απειλεί τον Γιωρίκα

Το Survivor 5 μας έχει βάλει ήδη σε διαδικασία να ψάχνουμε τους περσινούς παίκτες στις συμπεριφορές των νέων

Η επιλογή των παικτών στο φετινό Survivor είναι τόσο προσεγμένη, ώστε δε γίνεται παρά να σε βάλει σε σκέψεις πως η παραγωγή θέλησε να ακολουθήσει επακριβώς την περσινή συνταγή. Γι΄αυτό αρκετοί παίκτες έχουν καταφέρει να τους μάθει για τα καλά το κοινό.

Αυτό ισχύει ακόμα και για τους διάσημους, αφού δεν είναι όλοι τους τόσο γνωστά ονόματα ή έχουν περάσει οι εποχές που ακούγονταν στα τηλεοπτικά πράγματα και στους κύκλους της σοουμπίζ.

Μεταξύ των διάσημων υπάρχει ένα πρόσωπο, που θυμίζει στο τηλεοπτικό κοινό πάρα πολύ τον μεγάλο σταρ του περσινού Survivor. Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν και είναι αυτός που αναδείχθηκε περισσότερο απ΄όλους από τον περσινό κύκλο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι φιναλίστ, ο Κατσούλης, ο Μπόγδανος, η Μαριαλένα και ο Κόρομι, δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά από τότε. Αντιθέτως, ο Τζέιμς έχει σταθερή θέση σε ψυχαγωγικές εκπομπες και συμμετείχε και στο Just The 2 Of Us.

Ο Τζέιμς εισήγαγε ένα νέο μοντέλο παίκτη στο Survivor. Παρόλο που δεν έχει φουλ γυμνασμένο σώμα και στα πρώτα επεισόδια ήταν με μια μπλούζα τυλιγμένη στο κεφάλι του για να μην καεί το δέρμα του, ήταν ο δεύτερος πιο αποτελεσματικός παίκτης μετά τον Κατσούλη. Δε σου γέμιζε το μάτι, αλλά ήταν θαυματουργός.

Στο Survivor 5, αυτός που έμπαινε με την ίδια διάθεση, ήταν θεωρητικά ο Καλαφατάς, ο βασιλιάς της ομπρέλας, που είναι επίσης από την Ρόδο. Άλλος είναι όμως αυτός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και ξαφνιάζει ευχάριστα το κοινό.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν έχει το αθλητικό κορμί, δεν είναι αυτός που τον βλέπεις και λες ότι θα μπει σε ένα αγώνισμα ως φαβορί, ιδίως από τη στιγμή που στους Μαχητές συναντά κανείς κυρίως πολύ γυμνασμένα παιδιά, αλλά παραμένει αποτελεσματικός και φέρνει μόνο νίκες στην ομάδα του.

Στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας, τον είδαμε να περνάει όλα τα εμπόδια με άνεση, με στόχο κι όχι τυχαία, να φτάνει στο τελικό στάδιο όπου έπρεπε να ρίξει τις κορίνες και τελικά να τις ρίχνει και τις 10 με σχετική ευκολία. Τα χτυπήματα του με τη μπάλα ήταν καταπληκτικά. Ο τρόπος που καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του επίσης.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Και δεδομένου ότι δείχνει έναν ήρεμο χαρακτήρα, είναι ομαδικός, είναι η κόλλα της ομάδας των Διασήμων, δε θα μας κάνει καμία έκπληξη να εξελιχθεί σε έναν νέο Τζέιμς Καφετζή. Άλλωστε, αν και νωρίς για εκτιμήσεις, μόνο ο Γιωρίκας Πηλίδης μοιάζει να τον κοντράρει από τους Διάσημους και δυνητικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Αν δεν τον επηρεάσει η πείνα σε επίπεδο χαρακτήρα και αντοχών, αλλά και η απώλεια κιλών που θα επέλθει, τότε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βάζει πλώρη για να φτάσει σίγουρα στην τελική 10άδα.