Survivor
Βρείτε μας στο

Για την ομάδα των Μαχητών, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες. Μόνο που εθελοτυφλούν ή έχουν στήσει έτσι την κλίκα που κρατάνε στην αφάνεια τους δύο χειρότερους της Μπλε Ομάδας του Survivor.

Τις τρεις εβδομάδες που οι Κόκκινοι πάνε από νίκη σε νίκη και δεν έχουν αφήσει πλέον ούτε ασυλία, ούτε ίχνος επάθλου φαγητού στους Μαχητές, υπάρχουν παίκτες που θα κάνουν μηδέν νίκες σε ένα αγώνισμα και 2 ή 3 σε επόμενο. Ακόμα και η Πελαγία είχε κάποια ματς που έκανε το 2/2.

Από προχθές οι Μπλε έχουν βαλθεί να βγάλουν τον Ανδρέα ως τον πιο αδύναμο μαζί με τον Μαρτίκα. Μόνο που δε λένε αλήθεια ότι κρίνουν αγωνιστικά. Γιατί αν έκριναν αγωνιστικά, θα έβλεπαν ότι υπάρχουν δύο παίκτες που είναι πραγματικά ανύπαρκτοι και δε συνεισφέρουν πουθενά στα αγωνίσματα του Survivor.

Ο Μαρτίκας μια νίκη θα την φέρει σχεδόν σε κάθε αγώνισμα. Ο Ανδρέας την περασμένη εβδομάδα είχε δύο σερί αγωνίσματα που κράτησε μόνος από τους άντρες την Μπλε Ομάδα και διεκδίκησαν ως το τέλος τη νίκη, άσχετα που έχασαν.

Ας δούμε τώρα τι έχουν κάνει ο Σάββας Κάλφας και ο Γιάννης Τσολάκης. Με εξαίρεση την πρώτη ασυλία, αυτή της Κυριακής, όπου ο Τσολάκης είχε 2/2, σε όλα τα προηγούμενα αγωνίσματα από τη μέρα που μπήκαν ο Ανδρέας με τη Θωμαΐδα και τον Σοϊλέδη, είτε έχουν κάνει 0/2 είτε μια ασθμαίνουσα νίκη και απέναντι σε αντιπάλους που δεν είναι τόσο καλύτεροι, όπως ο Κωνσταντάρας.

Σάββας και Τσολάκης την έχουν σκαπουλάρει για τα καλά στο Survivor

Αν δει κανείς τα στατιστικά, θα βρει τον Ανδρέα Ματθαιακάκη 4ο στο ποσοστό, με 15 νίκες και 11 ήττες στο Survivor, ήτοι 57,7%. Ο Γιάννης Τσολάκης είναι 9ος με 28 νίκες και 27 ήττες, που με εξαίρεση την ασυλία, είναι κανονικά 26 έναντι 27. Χοντρικά ένα ποσοστό στο 50%. Τις τελευταίες εβδομάδες αυτό είναι τουλάχιστον 25 μονάδες πιο κάτω. Ο Σάββας ακόμα πιο κάτω, στη 13η θέση, με 29 νίκες και 37 ήττες, δηλαδή ποσοστό 43,9%.

Κάποιος θα πει «έχουν παίξει περισσότερα ματς από τον Ανδρέα». Ο Μαρτίκας λοιπόν που έχει παίξει 73 παιχνίδια και είναι ίδιο διάστημα, έχει ένα ποσοστό 43,8%. Άρα αυτός σίγουρα δεν είναι χειρότερος από τον Σάββα. Κι ας είναι τόσο αντιπαθής.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Επιπλέον, ο ίδιος ο Σάββας είπε ότι ο Ανδρέας έχει παίξει αρκετά ματς για να κριθεί ως αδύναμος. Άρα κι αυτό το επιχείρημα δε στέκει. Τώρα, το πώς γίνεται να μην τους ψηφίζει κανείς, τον Τσολάκη και τον Σάββα, είναι απορίας άξιο. Ή και όχι.

Ο Τσολάκης τη γλυτώνει γιατί μένει αμέτοχος σε όλα και δεν έχει διαλέξει στρατόπεδο. Τα έχει καλά και με τους δύο. Ο Σάββας αυτή την εβδομάδα τη γλύτωσε λόγω ασυλίας. Την επόμενη θα βρεθεί υποψήφιος, αν συνεχίσουν να χάνουν οι Μαχητές.