Γιάννης Μπέζος OPEN
Βρείτε μας στο

Πριν από 30 χρόνια, Σπύρος Παπαδόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος ήταν μαζί στους Απαράδεκτους. Εν έτει 2022 ο ηθοποιός ξεκινάει μια πορεία στο OPEN με μια εκπομπή που αναπόφευκτα πολλοί θα παραλληλίσουν με το Στην Υγειά Μας.

Έχοντας στην πρώτη εκπομπή του Ό,τι Αγαπώ την Δήμητρα Παπαδοπούλου, με την οποία σχηματίζουν τω όντι ένα πολύ ωραίο δίδυμο, ο Γιάννης Μπέζος υποδέχτηκε φίλους του και συναδέλφους που εκτιμά και θεωρεί ότι έχουν να συνεισφέρουν σε αυτό το κόνσεπτ που παρουσιάζει.

Δεν είναι ένα κόνσεπτ άγνωρο. 40 χρόνια στις σειρές που συμμετέχει, ο ηθοποιός έχει δείξει την λατρεία του για την ελληνική μουσική, για τα παλιά λαϊκά και γενικώς τη μουσική από το ’80 και πίσω και αυτή η εκπομπή στο OPEN θα αποτελέσει τον δικό του ύμνο προς τη μουσική της νεότητας του.

Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο η εκπομπή είχε κάποια κοινά χαρακτηριστικά σε σχέση με το ξεκίνημα του Στην Υγειά Μας. Έχει σίγουρα πράγματα να βελτιώσει για να γίνει πιο γοητευτική στο μάτι του τηλεθεατή.

Οι στιγμές για παράδειγμα που δεν τραγουδούν, είναι πολύ ήσυχες, «ακούγεται» ένα κενό στο στούντιο και περνάει στον θεατή. Θέλει κάποιες προσαρμογές που θα τον ξεσηκώσουν και θα του διατηρήσουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Αλλά είναι στοιχεία που θα τα βρει στην πορεία του χρόνου η εκπομπή.

Ειδικά όταν θα αρχίσει να έχει και κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό κόνσεπτ, όπως εξήγησε ο Γιάννης Μπέζος σε αυτή την πρώτη αναγνωριστική εκπομπή, όπου έμοιαζε περισσότερο με μια «να κάνουμε τις συστάσεις» περίπτωση, με τον ηθοποιό να έχει στο πλάι του ανθρώπους που τους ξέρει και τον ξέρουν και νιώθει άνετα με αυτούς.

Η μουσική που πρεσβεύει τόσα χρόνια ο Γιάννης Μπέζος, αναμφίβολα, έχει ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό και ο ίδιος πολύ δύσκολα θα μπει σε μια διαδικασία να κάνει ένα κάλεσμα προς τους νεότερους με καλεσμένους όπως οι Μέλισσες ή ο Αργυρός ή ακόμα και ο Βασίλης Καρράς, που τους είδαμε στο Στην Υγειά Μας.

Γι΄αυτό πάντοτε μετράει ο στόχος με τον οποίο ξεκινάει κάποιος. Κι ο ηθοποιός ήταν πάντοτε ξεκάθαρος και στους στόχους του και στα μέσα που θα χρησιμοποιήσει. Κι αυτό είναι ό,τι πιο τίμιο μπορεί να συναντήσει κανείς τηλεοπτικά. Προφανώς και η προσαρμογή είναι ίδιον του ανθρώπου, αλλά όχι η προσαρμογή για την προσαρμογή.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Κι ο Γιάννης Μπέζος είναι γνωστό πως θα άλλαζε την κατεύθυνση του μόνο προς τα εκεί που θα μπορούσε να δει ο ίδιος τον εαυτό του.

Αυτά τα στοιχεία δεν είναι άσχετα από το Ό,τι Αγαπώ. Από τις πρώτες στιγμές ο ηθοποιος κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να στηρίξει την ιδέα του και να απευθυνθεί πρώτα στον εαυτό του και μετά στο κοινό που τόσα χρόνια τον ακολουθεί έχοντας αποδεχτεί αυτή τη συνθήκη.

Προϊόντος του χρόνου το Ό,τι Αγαπώ θα είναι μια εκπομπή που θα την προτιμά όλο και περισσότερο κοινό για να του κρατάει παρέα το βράδυ του Σαββάτου.