Η κορυφαία της χρονιάς: Η καλύτερη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για το 2023
Βρείτε μας στο
Media

Η κορυφαία της χρονιάς: Η καλύτερη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για το 2023

Εμείς τις βγάλαμε να τις δείτε, εσείς θα αποφασίσετε ποια θα κερδίσει.

To 2023 φεύγει και μαζί του φεύγει και η τηλεοπτική χρονιά που ειδικά φέτος γέμισε το τηλεοπτικό κοινό με συγκινήσεις, νέα project, μεγάλες παραγωγές σε εκπομπές και σειρές της ελληνικής μυθοπλασίας δείχνοντας ότι με καλές ιδέες και μπάτζετ που να τις υποστηρίζουν από πίσω, η ελληνική τηλεόραση μπορεί να ξανακερδίσει τη χαμένη της αίγλη.

Εμείς δυσκολευτήκαμε να αποφασίσουμε ποια ήταν η καλύτερη, η αγαπημένη μας, η πιο ξεχωριστή, η πιο διασκεδαστική ψυχαγωγική εκπομπή του 2023, γι’ αυτό αποφασίσαμε να επιλέξετε εσείς αυτήν την εκπομπή.

Η εκπομπή που θα επιλέξετε θα είναι μία από τις ψυχαγωγικές της χρονιάς. Όχι σειρά μυθοπλασίας, ούτε ενημέρωσης, ούτε φυσικά εκπομπή ενημέρωσης με λίγη ψυχαγωγία μέσα. Εκπομπές μαγειρικής, τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι, talk shows, talent shows, μουσικές, χορευτικές εκπομπές, ταξιδιωτικές και τόσες άλλες κατηγορίες εκπομπών που θα μπορούσαμε να βρούμε τις υποψήφιες.

Τ0 2023 φεύγει οπότε επιλέξαμε 23 υποψήφιες. Ψήφισε την αγαπημένη σου και περίμενε το τέλος της δημοσκόπησης να δεις τα αποτελέσματα. Ήταν η αγαπημένη σου εκπομπή η κορυφαία της χρονιάς σύμφωνα με τις επιλογές του συνόλου των αναγνωστών;

Created with Poll Maker

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)