Πρωτοφανές στο Ρουκ Ζουκ: Η Ζέτα τσιμπιόταν για να το πιστέψει…
Βρείτε μας στο

Όλα τα ρεκόρ μπορούν να σπάσουν, ακόμα και τα αρνητικά, ακόμα και να χρειαστεί να περάσουν 7 χρόνια, όταν κάτι το θέλεις πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να ρεζιλευτείς σε πανελλήνια εμβέλεια. Σε μία τέτοια περίπτωση έγιναν μάρτυρες οι τηλεθεατές του Ρουκ Ζουκ και η Ζέτα Μακρυπούλια στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου.

Η αλήθεια είναι ότι η ημερομηνία ίσως ήταν σημαδιακή αφού τη συναντάμε μόνο κάθε τέσσερα χρόνια, μπορεί το δίσεκτο να ήταν γκαντέμικο για την ομάδα Λοκομπρόκος, που την αποτελούσαν 4 κορίτσια και 1 αγόρι. Ποιο ρεκόρ κατάφεραν να σπάσουν οι Λοκομπρόκος; Μα φυσικά το ακατάρριπτο του να μη βρουν ούτε μία λέξη στον τελικό και να συγκεντρώσουν 0€ για πρώτη φορά στην ιστορία του τηλεπαιχνιδιού.

Και μπορεί στον πρώτο γύρο του τελικού να μπερδεύτηκαν και στην ερώτηση για τα είδη υγιεινής να απάντησαν «απορρυπαντικά, πλύσιμο χεριών, μπάνιο, καθαριστικά σφουγγαρίστρα» καταλαβαίνοντας κάτι τελείως διαφορετικό, στους επόμενους γύρους όμως τα πήγαν ακόμα χειρότερα.

Όταν η λέξη ήταν Δημήτρης Κουτσούμπας κανένας παίκτης δεν τον ήξερε με αποτέλεσμα οι λέξεις που επέλεξαν για να τον περιγράψουν να καταντήσουν τραγελαφικές. Το ίδιο και στην τελευταία τους προσπάθεια να μαντέψουν σαρκοφάγα πτηνά, στην οποία μεταξύ άλλων απάντησαν… χελιδονόψαρα.

Η παρουσιάστρια δεν άντεξε και στο φινάλε του παιχνιδιού είπε σε όλα τα μέλη της ομάδας: «Εγώ σας ευχαριστώ για ένα μόνο πράγμα. Έφτασα στα 7 χρόνια αυτής της εκπομπής και δεν έχει τύχει άλλη ομάδα να μην έχει κερδίσει χρήματα. Είστε οι πρώτοι».

Πρωτοφανές στο Ρουκ Ζουκ: Η Ζέτα τσιμπιόταν για να το πιστέψει…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Χτυπήθηκε υπό γωνία: Το κακό που συνέβη στην άγρια πτήση της Singapore ήταν αδύνατον να προβλεφθεί