Έφτασε ως την 12η: Η ερώτηση-παγίδα που γκρέμισε το όνειρο του παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» για τις 100.000€
Βρείτε μας στο

Να έχεις πάει στον Εκατομμυριούχο. Να έχεις φτάσει στην 11η ερώτηση και να απέχεις 4 ερωτήσεις από τα 100.000 ευρώ. Να έχεις βρει σχετικά δύσκολες ερωτήσεις και τελικά να χάνεις από μια ερώτηση ελληνικής επικαιρότητας.

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς έγινε το γύρισμα στον Εκατομμυριούχο για το επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη για να μπορούμε να κρίνουμε αυστηρά ή μη τον διαγωνιζόμενο που ηττήθηκε έχοντας φτάσει στην 12η ερώτηση.

Η ερώτηση που του στέρησε την ευκαιρία να πλησιάσει τα 100.000 ευρώ και, ίσως, να τα πάρει, αφορά πρόσωπο που συζητιέται δύο μήνες τώρα και, απ’ όσο γνωρίζουμε, τα επεισόδια στον Εκατομμυριούχο γυρίζονται μαζεμένα σε μερικούς μήνες και παραδίδονται.

Άρα, είναι πιθανό το επεισόδιο να γυρίστηκε πολύ πριν τα τέλη Ιανουαρίου, όταν και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και ειδησεογραφίας, με τη σκιά της κατηγορίας για κακοδιαχείριση των δωρεών να τον βαραίνει.

Αυτό είναι το μόνο που δικαιολογεί τον παίκτη στον Εκατομμυριούχο που είδαμε πρώτα στο επεισόδιο της Τετάρτης, όπου απάντησε μέχρι την 11η ερώτηση σωστά και ανανέωσε το ραντεβού με τον Αρναούτογλου για το επόμενο επεισόδιο όπου θα είχε την ευκαιρία με 4 σωστές ερωτήσεις να πάρει τα 100 χιλιάρικα.

Η διαδρομή του μέχρι την 12η ερώτηση ήταν σχεδόν πανεύκολη. Από τις 11 ερωτήσεις, η πιο δύσκολη ήταν αυτή που αφορούσε στο άγαλμα ποιου πολιτικού βρίσκεται στο βορειοδυτικότερο άκρο του προαυλίου της Βουλής και ενδεχομένως το ποιος έγραψε τη μουσική στα Κόκκινα Φανάρια.

Εξίσου δύσκολη, αν δεν ασχολείσαι με τη σοουμπίζ, ήταν και η ερώτηση για το ποια τραγουδίστρια γέννησε στις αρχές του 2023, αλλά και η ερώτηση για το τι είναι η ζόγκα, που την απάντησε όμως γρήγορα και με μεγάλη σιγουριά.

Ενδεικτικό της εύκολης διαδρομής μέχρι την 11η ερώτηση είναι πως εκεί του ετέθη το ερώτημα για το τι προϊόντα πουλάει η αλυσίδα Pret A Manger στο Λονδίνο, με τη μία απάντηση, την σωστή, να είναι σάντουιτς, και τις άλλες άσχετες με το φαγητό.

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)

Έφτασε λοιπόν στην 12η ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, με τις άλλες 3 επιλογές να ήταν τα εξής ονόματα: Πολυχρόνης Πολυχρονίου, Παύλος Πολυχρονίδης, Πέτρος Πολυχρονάκης. Ο παίκτης απάντησε το τελευταίο και ολοκλήρωσε την πορεία του παίρνοντας τα 5.000 ευρώ που ήταν το μαξιλαράκι του.

Κάτι μας λέει πως βλέποντας ο ίδιος τον εαυτό του στο επεισόδιο και έχοντας υπάρξει αυτό το διάστημα όπου καθημερινά ακούγαμε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο όλο τον Φεβρουάριο, θα…τραβούσε τα μαλλιά του που δεν είχε γίνει το γύρισμα λίγες εβδομάδες πιο μετά.