Η συγκινητική αποκάλυψη του Μαυρίδη: Εξήγησε γιατί μπήκε στο Nomads και πού θα δώσει τα λεφτά (Vid)

Μετά από πολύ καιρό ήρθε η στιγμή ο Γιώργος Μαυρίδης να μιλήσει για τον σκοπό που μπήκε στο Nomads. Ο παρουσιαστής, που στο παρελθόν είχε εκφραστεί αρνητικά για τα realities, δέχτηκε σκληρή κριτική από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει σε ένα από αυτά, ίσως το πιο σκληρό.

Όμως απόψε, μετά από παρότρυνση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποφάσισε να εκφραστεί, να παραδεχτεί τον μυστικό ρου σκοπό, για τον οποίο έβαλε στην άκρη την άποψή του για τα reality:

«Πρέπει κάποια στιγμή να πω κι εγώ αφού δεν επηρεάζει κάποια ψηφοφορία. Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και αν ήθελα να έχω κάποια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του κ. Λάτσιου, είπε για ένα παιχνίδι-υπερπαραγωγή και μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω. Του είπα κατευθείαν όχι.. Mου είπε ο κ. Λάτσιος, “ηρέμησε… να είσαι πιο διαλλακτικός”. Δεν είχε άδικο, το άκουσα, είδα όλα αυτά. Είδα πως είχε μία οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για όσους συμμετέχουν. Σκέφτηκα ότι δεν γίνεται να αμοιφθεί τόσο καλά ένας άνθρωπο και είπα να παίξω όλα μου τα χαρτιά. Του είπα “δεν θέλω να με ανταμείψετε με αμοιβή ανά εβδομάδα ή επεισόδιο. Τους πρότεινα -γνωρίζοντας ότι ο ΑΝΤ1 έχει ένα ταμείο κοινωνικής ευθύνης- να πάνε τα χρήματα στην κλινική του παιδογκολογικού και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Είπα αν είναι reality επιβίωσης και είναι τόσο σημαντικό πρόσωπο ο Μαυρίδης κάντε το! Τους έφερα σε επαφή, το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου, το κέρδισα με το σπαθί μου και χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε να το κάνω αυτό… Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, τα έχει αναλάβει η κ. Παπαμερή και ο κ. Λάτσιος να τα κάνει όλα αυτά» δήλωσε βουρκωμένος ο tatto artist.

 O Ant1 με επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Γιώργου Μαυρίδη.«Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών.
Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν.»