Το έπος του αιώνα στον «Εκατομμυριούχο»: Παίκτης… λιποθυμάει γιατί νομίζει ότι έχασε, αλλά κερδίζει 150.000 ευρώ! (Vid)
Βρείτε μας στο

Υπήρξε, επί σειρά ετών, το πιο «εθιστικό» τηλεοπτικό παιχνίδι: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην παρουσίαση έδινε ρέστα, το όλο κόνσεπτ ήταν κάτι παραπάνω από ευφυές και οι ερωτήσεις έτσι δομημένες όσο «προχωρούσες» στα ψηλότερα ποσά που ήταν εύκολο να την πατήσεις.

Το αποκορύφωμα του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» είχε, λοιπόν, ως πρωταγωνιστή έναν τύπου που (νόμιζε ότι) την πάτησε: ο Στέλιος Στεργίου πίσω στο 2003 είχε πάει στην εκπομπή της ΝΕΤ με στόχο να σαρώσει και να πάρει σπίτι του τα λεφτά- και η αλήθεια είναι πως τα πήγαινε περίφημα μέχρι την τελευταία ερώτηση.

Εκεί, απάντησε και αμέσως μετά το μετάνιωσε. Τι για τον όρκο που είχε δώσει στη μητέρα του είπε, τι για τον τάφο της γιαγιάς του, τι πως θα… πεθάνει, άναρθρες κραυγές αναμεμειγμένες με σπαραξικάρδιες φωνές, κλάματα- όλα, εν ολίγοις.

Ο Στεργίου ήταν σίγουρος πως τα έκανε μαντάρα, όμως όταν ήρθε η ώρα για να «μιλήσει» το Τέρας, το κουτάκι πρασίνισε και κέρδισε 150.000 ευρώ!

Οι φήμες που θέλουν τους ανθρώπους του παιχνιδιού να φοβήθηκαν μη τους μείνει στα χέρια και γι’ αυτό δέχτηκαν ως σωστή την απάντησή του, ελέγχονται ακόμα και σήμερα ως ανακριβείς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το μυθικό σκηνικό: