Τελείωσαν οριστικά: Ο πραγματικός λόγος που έφυγαν απ’ το παιχνίδι Δώρος – Αθηνά και το… κράξιμο άνευ προηγουμένου (Tweets & Memes)

Τελείωσαν οριστικά: Ο πραγματικός λόγος που έφυγαν απ' το παιχνίδι Δώρος - Αθηνά και το... κράξιμο άνευ προηγουμένου (Tweets & Memes)
Με ύφος καρδιναλίων έσκασαν μύτη στο σπίτι του «Power of Love».

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε: Δώρος και Αθηνά επέστρεψαν στο σπίτι του «Power of Love» για να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις σχετικά με τους λόγους που τους έκαναν να… φύγουν νύχτα.

Η υποδοχή των συμπαικτών τους; Ε δεν τρελάθηκαν κιόλας στην ιδέα να τους δουν να επιστρέφουν. Αλλά υπήρξαν και χειρότερα.

Εκείνοι που πλέον δεν αντέχουν να τους βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς είναι οι χρήστες του Twitter. Και με το δίκιο τους…

Μόλις ο Δώρος μίλησε για «λόγους υγείας» που τον έκαναν να αποχωρήσει (και όχι για γιατί «έτσι γούσταρε» όπως δήλωνε μερικές ημέρες πριν σε Instagram story του) το Twitter έπεσε κυριολεκτικά να φάει το ζευγάρι της Αγία Παρασκευής.

Διότι όπως όλοι γνωρίζουμε οι λόγοι ήταν πολύ διαφορετικοί και είχαν να κάνουν με τα χρήματα που θα έβγαζαν από τα εξτραδάκια πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Οι φωτογραφίσεις και οι εμφανίσεις ήδη ξεκίνησαν…

Ό,τι ακολουθεί είναι μόλις μία μικρή γεύση όσων ειπώθηκαν από τους έξαλλους τηλεθεατές. Απόλαυση!