Φύγανε… τραπέζια στο σπίτι του «Power of Love»: Κόντεψε να τη δείρει και δεν του ‘ριξε άδικο κανείς (Vid)

Έπος! Η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το «Power of Love» έκανε το πιο χαζό λάθος και το Twitter... την ξεμπρόστιασε (Pic)
Οι τηλεθεατές μόλις βρήκαν την πιο αντιπαθητική παίκτρια και το πιο απαράδεκτο αρσενικό στα χρονικά του παιχνιδιού...

Η «πιο αντιπαθητική παίκτρια του Power of Love» ανακηρύχθηκε μετά το σημερινό επεισόδιο η Βίβιαν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενο των χρηστών του Twitter.

Μεταξύ μας, δεν υπερέβαλαν στο ελάχιστο. Η γκρίνια της και οι τσακωμοί της με τον απαθέστατο Νίκο έδωσαν και πήραν για ακόμα μία φορά, με την κατάσταση να ξεφεύγει πολύ όταν οι προσβολές της προς τον «γέροντα» του σπιτιού διαδέχονταν η μία την άλλη.

Την ώρα που οι τηλεθεατές ήταν έτοιμοι να κατέβουν σε πορεία στο Σύνταγμα διαδηλώνοντας με σύνθημα «Όχι άλλη Βίβιαν», ο Νίκος έδωσε μια κλωτσιά στο έπιπλο μπροστά του, χτυπώντας τη. Όχι σκόπιμα όπως φάνηκε μα… εν βρασμώ ψυχής, αφού το επόμενο δευτερόλεπτο της ζήτησε συγγνώμη. Και πάλι αδικαιολόγητος, αλλά λέμε.

Παραδόξως, όπως είδαμε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, οι υπόλοιποι παίκτες πήραν το μέρος του, με τη Βίβιαν να φεύγει από το δωμάτιο σε έξαλλη κατάσταση, ενώ λίγο αργότερα εμείς μαθαίνουμε πως ο παίκτης θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Κοινώς, δεν άντεχε ούτε άλλη μισή μέρα της ξανθιά γκρίνια του σπιτιού.

Όπως φαίνεται, έχουμε πολλά (ντροπιαστικά) ακόμα να δούμε…