Τρέλανε το Twitter και τον… Σωκράτη: O παίκτης του Power of Love που δε σταμάτησε ποτέ να μιλάει (Vid & Tweets)

Τρέλανε το Twitter και τον... Σωκράτη: O παίκτης του Power of Love που δε σταμάτησε ποτέ να μιλάει (Vid & Tweets)
Η μεγαλύτερη ανδρική γλωσσοκοπάνα...

Ο Σάκης είναι ο νέος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι τη Δευτέρα και κατάφερε μέσα σε πέντε μέρες να τα βάλει με όλους, να αποκτήσει μόνο αντιπάθειες και ίσως κατάφερε να ξεπεράσει σε συνολικό χρόνο ομιλίας του στο παιχνίδι τον Μιχάλη και τον Παναγιώτη μαζί, όλους αυτούς τους μήνες που ζούνε στο σπίτι.

Ο νέος παίκτης πέρα από όλα τα άλλα που παραδέχτηκε ότι δεν είναι, για παράδειγμα ταπεινός, απέδειξε σίγουρα με το πρώτο μέρος του αποψινού Gala ότι είναι τουλάχιστον ένα πράγμα, το οποίο δύσκολα αμφισβητείται. Φαφλατάς.

Μετά από κάποιες ερωτήσεις της Μαρίας Μπακοδήμου ο Σάκης πάτησε γκάζι και ξεκίνησε έναν ατέλειωτο μονόλογο, με μικρές διακοπές από τα κορίτσια, ο οποίος δεν κατέληγε πουθενά.

Κατάφερε μάλιστα μετά από πάρα πολλά λεπτά ακατάσχετης  πολυλογίας να κουράσει όλους τους παίκτες με κάποιους από αυτούς να αντιδρούν με γκριμάτσες.

Κάποιοι μάλιστα το πήγαν παρακάτω, με την κάμερα να πιάνει τον Σωκράτη να γυρίζει στον Πάνο και απογοητευμένος να λέει «Ζαλίστηκα. Δεν μπορώ άλλο».

Πάρτε μία γεύση από τον Σάκη και την πολυλογία του αλλά και την αντίδραση του Σωκράτη λίγο πριν πέσει στα… παυσίπονα για τον πονοκέφαλο.