Αγνώριστος και tv star: Έτσι είναι σήμερα ο τηλεοπτικός έρωτας της Ρούλας Βροχοπούλου, Φραν (Vid)
Media

Αγνώριστος και tv star: Έτσι είναι σήμερα ο τηλεοπτικός έρωτας της Ρούλας Βροχοπούλου, Φραν (Vid)

Ο άνθρωπος που... τρέλανε την Ρούλα Βροχοπούλου έχει αλλάξει level!

Όλοι θυμόμαστε τη Ρούλα Βροχοπούλου και το «δράμα» που έζησε, ως καθημερινός… μαϊντανός στα μεσημεριανάδικα των 00s, για τον μεγάλο της έρωτα, τον Αλβανό Φραν.

Η ώριμη πρώην αεροσυνοδός μετά τη συμμετοχή της στο reality «The Wall» του ANT1, προσπάθησε να μείνει στην επικαιρότητα μεταφέροντας την προσωπική της ζωή σε εκπομπές κουτσομπολιού.

Η Ρούλα παντρεύτηκε τον πολύ νεότερό της Φραν, όμως λίγο καιρό μετά αυτός την εγκατέλειψε. Όταν την άφησε η Ρούλα τρελάθηκε και άρχισε να αντιδράει χωρίς καμία λογική, φτάνοντας στο σημείο να πέσει πάρα πολύ χαμηλά.

Πήγαινε σχεδόν καθημερινά στις μεσημεριανές εκπομπές, ούρλιαζε, έκλαιγε ασταμάτητα και παρακαλούσε τον Φραν να γυρίσει κοντά της.

Ο Φραν, ωστόσο, εξαφανίστηκε για πάντα από τη ζωή της και επέστρεψε στην Αλβανία. Οι πληροφορίες λένε ότι ασχολήθηκε με τα τοπικά μίντια, άλλαξε την εμφάνισή του, έκοψε τις μακριές μπούκλες του και έπαιξε σε κάποιες διαφημίσεις.

Σε μία από αυτές που πρωταγωνιστεί ο μεγάλος έρωτας της Ρούλας, το προϊόν είναι μία ξυριστική μηχανή και ο Φρανκ σε ρόλο μοντέλου απολαμβάνει το φρέσκο ξύρισμά του.

Δείτε πόσο πολύ έχει αλλάξει στο παρακάτω βίντεο: