«Ευχαριστούμε Σπύρο, δεν θα πάρουμε»: Οι 4 τραγουδίστριες που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Βρείτε μας στο

Το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» ρίχνει αυλαία μετά από 17 χρόνια και εμείς θυμόμαστε το αφιέρωμα που φιλοξένησε το DownTown.

Σε αυτό μαθαίνουμε απολαυστικά «μυστικά» της προετοιμασίας και των καλεσμένων, ενώ λόγος γίνεται και για τα πρόσωπα που όλα αυτά τα χρόνια αρνούνται να δώσουν το «παρών».

Πρόκειται για καλλιτέχνες που η παραγωγή έχει πολλάκις προσεγγίσει, δίχως ωστόσο το παραμικρό αποτέλεσμα, αφού οι ίδιοι επιθυμούν να απέχουν.

Ποιοι είναι αυτοί και ποιος Έλληνας τραγουδιστής χαρακτηρίστηκε ως ο «πιο γλυκός καλεσμένος»;

Η Δώρα, η κυρία του κυλικείου που εργάζεται στην εκπομπή από την εποχή της ΕΡΤ, εδώ και 14 χρόνια, είχε πολλά να πει:

«Υπάρχουν καλεσμένοι που η παραγωγή θα ήθελε πολύ, αλλά οι ίδιοι αποφεύγουν την τηλεόραση. Για παράδειγμα, ιδανική καλεσμένη για τον Σπύρο θα ήταν η Δήμητρα Γαλάνη.

Έχει δεχτεί πολλές φορές πρόσκληση, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή. Δεν είναι κάτι προσωπικό, απλώς δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ σε εκπομπές.

«Ευχαριστούμε Σπύρο, δεν θα πάρουμε»: Οι 4 τραγουδίστριες που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Το ίδιο ισχύει και για τις Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Χάρις Αλεξίου και Ελευθερία Αρβανιτάκη. Είναι ίσως οι μόνες που δεν έχουν περάσει ποτέ από τα τραπέζια του Στην Υγειά Μας».

Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovision (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovisio

Ο τραγουδιστης που δεν θα καλέσει ποτέ ο Σπύρος

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν καιρό στην Ελένη Μενεγάκη, ο ίδιος ο Παπαδόπουλος είχε πει ότι δε θα καλούσε ποτέ στην εκπομπή του τον Γιάννη Πλούταρχο- ανεξαρτήτως του ότι τον θεωρεί καλό τραγουδιστή!

Τι είχε κάνει το «Καλό παιδί» και από τότε δεν τον συγχωρεί ο γνωστός παρουσιαστής;

«Τον Γιάννη Πλούταρχο δεν θα τον καλούσε ποτέ στην εκπομπή μου. Δεν ακούω αυτού του είδους τη μουσική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός. Απλά δεν αρέσει σ’ εμένα. Συν το γεγονός ότι έκανε κάτι στο παρελθόν σε σχέση με έναν πολύ γνωστό συνθέτη που δεν του το συγχωρώ», είχε δηλώσει αρχικά ο οικοδεσπότης του «Στην υγειά μας», πριν αποκαλύψει και το λόγο που του κρατάει… μούτρα:

«Τον είχαμε καλέσει μια φορά σε μια εκπομπή για τον Σταύρο Κουγιουμτζή κι ενώ είχε πει ότι θα έρθει, τελικά δεν ήρθε, στεναχωρώντας πολύ τον Σταύρο. Έπεσες πάνω στην περίπτωση».

Όσο για τον πιο γλυκό καλλιτέχνη;

«Η Πίτσα Παπαδοπούλου είναι μια πραγματική κυρία, ευγενική, τρομερή. Και ο Χρήστος Νικολόπουλος κύριος. Έχουμε γίνει φίλοι στα τόσα χρόνια», λέει η ίδια με το δημοσίευμα να αναφέρει:

«Υπάρχουν και απαιτητικοί καλεσμένοι, Συνήθως, αυτοί είναι οι πιο ανασφαλείς, αλλά η ομάδα δεν ήθελε να μας πει ονόματα. Ο πιο γλυκός, όμως, λένε όλοι ότι ήταν ο Πασχάλης Τερζής. Ακόμη, αγαπάνε πολύ τη Γιώτα Νέγκα».