Κουίζ για λίγους: Ξέρεις ποιο πασίγνωστο ελληνικό τραγούδι έχει γράψει η Ελένη Ράντου; (Vid)
Βρείτε μας στο

Θα μπορούσατε να φανταστείτε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» χωρίς την Ελένη Ράντου στον πρωταγωνιστικό ρόλο; Και όμως δεν βρεθήκαμε πολύ μακριά απ’ το να γίνει και αυτό.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας εκτός από την Ράντου υπήρχε άλλη μια υποψήφια. Μάλιστα όπως λέει η ίδια η Ελένη, για τη συγκεκριμένη κυρία γράφτηκε ο ρόλος και μετά μπήκε η ίδια στο κάδρο.

Ο Χάρης Ρώμας δεν συμφωνεί, τονίζοντας ότι η Ράντου ήταν η πρώτη του επιλογή αλλά υπήρχε και plan b’. Ποια θα ήταν η Βλαχάκη σε μια τέτοια περίπτωση; Η Ναταλία Δραγούμη…

Όνομα που δεν είχε ακουστεί ποτέ: Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει ποια θα έπαιζε την Βλαχάκη στη θέση της Ράντου

Διαβάστε τι είπε ο ίδιος ο Ρώμας και θα καταλάβετε: «Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή στο κάδρο, η ίδια λέει ότι έχουμε προτείνει σε κάποια άλλη τον ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη από την πρώτη στιγμή είχε τεθεί ως βασική υποψήφια. Απλά επειδή δεν ξέρεις ποτέ σε ένα cast αν ο ηθοποιός θα θέλει, ή θα κάτσει, ή θα θέλει να το κάνει, πιθανόν και να υπάρξουν και άλλα υποψήφια πρόσωπα για τον ρόλο. Υποψήφια για παράδειγμα για το ρόλο της Βλαχάκη εκτός από την Ελένη ήταν και η Ναταλία Δραγούμη».