Βρείτε μας στο

Η είδηση ότι το «Καφέ της Χαράς» μια από τις πιο μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του ΑΝΤ1, επιστρέφει, ενθουσίασε τους φανατικούς της σειράς. Βέβαια υπάρχουν και πολλοί ακόμα που θα εύχονταν (ή θα προτιμούσαν) να μην επιστρέψει το Καφέ, αλλά η έτερη σειρά του Χάρη Ρώμα. Το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Ενδιαφέρεται ο ΑΝΤ1 και αν ναι τι απαντούν οι ηθοποιοί; Η…Ελένη Βλαχάκη απάντησε στο σχετικό ερώτημα, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Ναι, έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1, αλλά…

Διαβάστε πού κόλλησε η μεγάλη επιστροφή και γιατί μάλλον δεν θα τη δούμε ποτέ. Η Ελένη Ράντου ήταν κατατοπιστική:

«Μου είχαν προτείνει από το κανάλι να κάνουμε ριμέικ του Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήμουν έντρομη. Δεν ξέρω πως τα ξαναπιάνεις τα πράγματα μετά από 20 χρόνια. Είχε πολύ ριάλιτι μέσα το Κωνσταντίνου και Ελένης με την έννοια ότι οι ρόλοι κι εμείς είχαμε γίνει ένα. Είμαστε άλλοι πια. Έχουν δει άλλα τα μάτια μου, έχω μεγαλώσει το παιδί μου. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω “μωρή Κατακουζίνα” αυτή τη στιγμή, θα μου φαινόταν άκομψο σε αυτή την ηλικία. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, δεν ξέρω πώς θα ήταν τώρα το “μωρή γκαρσόνα”. Θα ήταν λίγο θλιβερό νομίζω να είναι στη δική μου ηλικία πλέον η γκαρσόνα και να είναι γκαρσόνα»