OUT NOW: Νέο τραγούδι και music video από τους REC #Blockaro
Βρείτε μας στο

Το #1 Urban Pop συγκρότημα κάνει ολική επαναφορά με το απόλυτο hit! Το καλοκαίρι έφτασε και οι REC κάνουν στροφή 180 μοιρών τραγουδώντας ένα κομμάτι που θα σε κάνει να κολλήσεις μαζί του.

Ένα χρόνο μετά το τελευταίο τους hit single, ο Άρης, η Ξένια και ο Mike, φορτίζουν τις μπαταρίες τους και πατάνε… block σε κάθε αρνητικό που θυμίζει όσα ζήσαμε τους τελευταίους μήνες.

Το “Blockάρω” είναι το ολοκαίνουργιο τραγούδι που ηχογράφησαν οι REC, έχοντας στο πλευρό τους τον καταξιωμένο δημιουργό των πολυπλατινένιων επιτυχιών Δημήτρη Χάρμα, που υπογράφει τη μουσική, αλλά και τον νέο τους συνεργάτη, Δημήτρη Παπασταθόπουλο, που έγραψε μαζί με τους REC τους κολλητικούς στίχους που δεν θα σταματάς να τραγουδάς. Πρόκειται για ένα έντονα χορευτικό κομμάτι, με εντυπωσιακές μουσικές εναλλαγές αλλά και όπλο τον στίχο ατάκα που όχι μόνο δεν θα blockάρεις, αλλά θα θες να τραγουδήσεις ξανά και ξανά.

Οι REC, μάλιστα, ολοκλήρωσαν και τα γυρίσματα του εντυπωσιακού τους video clip. Το “Blockάρω” ακούστηκε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες στον Πειραιά και στο Γκάζι, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι λήψεις υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη.

 

Όμως και εδώ, οι REC είχαν παρέα, μιας και στο video clip θα δεις μερικούς από τους πιο viral celebrities των τελευταίων μηνών, όπως η hotter than ever Ραμόνα που “έλαμψε” μέσα στο σπίτι του Big Brother αλλά και τον John Stavrou, που τα videos του σαρώνουν σε likes και views σε TikTok και YouTube.

Social media hint: Η Ξένια, πιο καυτή από ποτέ, σε καλεί να χορέψεις μαζί της “Blockάρω”, κάνοντας κι εσύ την εντυπωσιακή χορογραφία της Δήμητρας Γιακουβή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις τη χορογραφία, να ανεβάσεις το video στους δικούς σου λογαριασμούς στα social media και να περιμένεις μιας και οι REC θα επιλέξουν τα καλύτερα videos για κάτι μοναδικό!

Βουγιουκλάκη Αλίκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ξέφυγε από σκηνοθέτη και μοντέρ: Το ασυγχώρητο λάθος στην πιο σκοτεινή ταινία της Αλίκης βγάζει μάτι (Vid)

To “Blockάρω” δεν θα είχε αυτό το αποτέλεσμα, αν δεν είχαμε στο πλευρό μας μία υπέροχη ομάδα φίλων και συνεργατών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Γι’ αυτό οι REC ευχαριστούν την Ducati Hellas, την Sprayground, την Marshall και την Nexion, τα Hall Of Brands + τα Saint Soles, τον Δήμο Πειραιά, τον Ο.Π.Α.Ν. και τον
πρόεδρο κ. Ιωσήφ Βουράκη, το Dr. Pepper Tattoo, το High Voltage Gym και τον τα κομμωτήρια Telis Kikeris που ανέλαβαν το Hair Styling της Xenia, του Mike και των συντελεστών του clip

Προσοχή: το #Blockάρω είναι επικίνδυνα χορευτικό! Απολαύστε υπεύθυνα…