Οι «My Excuse» έρχονται live στην Αγορά Μοδιάνο για ένα μοναδικό party
Βρείτε μας στο

Ένα από τα πιο δυνατά εγχώρια groups, έρχεται την Κυριακή 2 Απριλίου στην Αγορά Μοδιάνο, για ένα μοναδικό live clubbing party. Κιθάρες, φωνή, και ένας κόσμος που διψά για καλή μουσική, θα συνθέσουν μια πραγματική χορευτική εμπειρία στην καρδιά της πόλης, σε ένα από τα πλέον ξεχωριστά και αναγνωρίσιμα σημεία της.

My Excuse live, την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 19:00 το απόγευμα, στην Αγορά Μοδιάνο!

Με επικεφαλής τον Στέφανο Τριανταφύλλη, οι My Excuse εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο μουσικό προσκήνιο το 2003. Ο αγγλικός στίχος, o συνδυασμός της έντασης της μουσικής τους ταυτότητας και του ξεχωριστού «δεσίματος» που έχουν με το κοινό τους, τους έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπητά σχήματα στη χώρα. Από μικρά venues μέχρι ανοιχτά στάδια, ξέρουν ν’ αφουγκράζονται τον παλμό του κόσμου, δίνοντας παράλληλα πάντα τον καλύτερο μουσικό τους εαυτό.

Δυνατές μελωδίες, ξεσηκωτικά beats και feel good vibes. Οι My Excuse δεν χρειάζονται συστάσεις. Το αντίθετο μάλιστα. Κάθε εμφάνισή τους είναι μια ανάμνηση που κρατάς για πάντα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Τι είναι η Αγορά Μοδιάνο και ο Όμιλος Φάις

H εμβληματική Aγορά Μοδιάνο, σημαντικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, μπαίνει στη νέα της εποχή. Μετά από έξι χρόνια απουσίας, η ιστορική αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη ανοίγει ξανά τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, επιφυλάσσοντάς μας κάθε μέρα και μια έκπληξη για ολόκληρη την εορταστική περίοδο, μέχρι τα λαμπερά εγκαίνιά της μετά τις γιορτές, που θα την επανεντάξουν με όλη την επισημότητα που της αξίζει στη ζωή των Θεσσαλονικέων.

Μόνο το 0,01 των Ελλήνων το περνάει: Θα κάνεις πάνω από 8/10 στο τεστ ευφυΐας που δείχνει αν έχεις IQ 140+;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τα βρίσκουν μπαστούνια και οι διάνοιες: Στον γρίφο της δεξαμενής 9/10 λένε «δεν μπορώ να το λύσω». Εσύ;

Στόχος της, να αποτελέσει και πάλι την Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης και παράλληλα έναν χώρο κοινωνικής συναναστροφής, πολιτισμού, γαστρονομίας και εκδηλώσεων. Η Αγορά Μοδιάνο είναι το πρώτο χαρακτηρισμένο μνημείο στην Ελλάδα που ανακατασκευάστηκε και παραδόθηκε για χρήση στους πολίτες της Θεσσαλονίκης αλλά και στους επισκέπτες της. Ολοζώντανο ορόσημο της Θεσσαλονίκης, όπως ξεκίνησε από τον ιδρυτή της, τον Έλι Μοδιάνο, το 1922 και συνεχίζει σήμερα ο Όμιλος Φάις.