Primer Music Festival
Βρείτε μας στο
Μουσική

Το Primer Music Festival έχει το απόλυτο line up

Ειδικά η παρουσία του David Guetta είναι πόλος έλξης.

Το Primer Music Festival, το απόλυτο μουσικό φεστιβάλ της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, έρχεται γεμάτο εκπλήξεις και φαντασμαγορικά shows, στην Πλατεία Νερού, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Αυγούστου.

David Guetta, Steve Angello, Lost Frequencies, James Hype, Acraze, Korolova, MistaJam και άλλοι καλλιτέχνες έρχονται στην Ελλάδα και θα μοιραστούν για πρώτη φορά την ίδια σκηνή.

Line up δεύτερης ημέρας:

DAVID GUETTA

O superstar DJ και παραγωγός David Guetta έρχεται για ένα μοναδικό live DJ set την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 στο Primer Music Festival, στην Πλατεία Νερού. Ο δημοφιλής DJ έχει στο ενεργητικό του δύο βραβεία Grammy, δύο DJ Mag Awards και το πιο πιστό κοινό στα social media από οποιονδήποτε άλλο DJ. Το 2020, μάλιστα, κέρδισε μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες θεάσεις σε DJ set στο Facebook.

Επιπλέον μετρά δεκάδες παγκόσμιες επιτυχίες όπως Titanium, Hey Mama, Say my Name, Memories με πάνω από 50 εκ. πωλήσεις παγκοσμίως και περισσότερα από 14 δισεκατομμύρια streams. Έχοντας συνεργαστεί με πολλούς δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως Sia, Lady Gaga, Justin Bieber, Nicki Minaj, Madonna, Ariana Grande, J Balvin κ.ά, ανέδειξε τη dance μουσική σε mainstream trend και συνέδεσε με μοναδικό τρόπο την urban, με την electronic και pop μουσική.

JAMES HYPE

Το Primer Music Festival παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον James Ηype, την Κυριακή 27 Αυγούστου. Ο βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός James Hype είναι αναμφισβήτητα o απόλυτος trendsetter καλλιτέχνης της σύγχρονης dance σκηνής, γνωστός κυρίως για τα performances αλλά και τα remixes του σε κορυφαίους καλλιτέχνες όπως Ed Sheeran, Meduza, Tiesto, Bruno Mars κ.ά, που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια streams.

Η τελευταία του κυκλοφορία, «Ferrari» τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στις πρώτες θέσεις των charts σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες παγκοσμίως, με τον κόσμο να το έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, ενώ στη χώρα μας έχει γίνει διπλά πλατινένιο. Οι μοναδικές ικανότητές του στο live mixing και το ιδιαίτερο performance είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν σε όλες του τις εμφανίσεις και δημιουργούν μία αξέχαστη μουσική εμπειρία.

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)

ACRAZE

Ένας από τους πιο εκρηκτικούς καλλιτέχνες της EDM, ο Acraze, προστίθεται στο line-up της δεύτερης μέρας του Primer Music Festival, την Κυριακή 27 Αυγούστου στην Πλατεία Νερού. Ορόσημο στην πορεία του Acraze, το παγκόσμιο hit «Do it to it» με sample από το ομώνυμο τραγούδι  της Cherish, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 12 δισεκατομμύρια streams, έχει κερδίσει δεκάδες διακρίσεις κι έχει κατακτήσει τα charts σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, δημοφιλή brands όπως η Pepsi και το Fortnite το έχουν συμπεριλάβει στις καμπάνιες τους. Ο Acraze, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ παγκοσμίως όπως το Ultra Music Festival και το Tomorrowland. Το ταλέντο και το πάθος του Acraze, τον έχουν καταστήσει επάξια ως έναν επιδραστικό καλλιτέχνη που εμπιστεύονται μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος όπως, στο πιο πρόσφατο παρελθόν, ο Sam Smith..

MISTAJAM

Ο Άγγλος DJ & παραγωγός MistaJam, γνωστός για τις εμφανίσεις του σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ και clubs παγκοσμίως, έρχεται στο Primer Music Festival την Κυριακή 27 Αυγούστου. Η ενέργεια και η εκρηκτικότητα των sets του αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό, που τον έχει αγαπήσει και τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Από πολύ μικρή ηλικία, ο MistaJam έχοντας μεγάλο πάθος για τη μουσική, ξεκίνησε να ασχολείται με το ραδιόφωνο, όπου η ενθουσιώδης παρουσία και η ικανότητά του να επικοινωνεί με το κοινό τον έκαναν αμέσως να ξεχωρίσει.

Ο Jam, με περισσότερο από μισό δις streams, μετράει ήδη συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως James Hype, Topic & A7S, Piero Pirupa και Felix Jaehn.

Η δουλειά του δημοφιλούς DJ έχει λάβει διεθνή αναγνώριση και βραβεία, ενώ συχνά φιγουράρει στην υψηλότερες θέσεις των charts.

Η επιτυχημένη του εκπομπή «The MistaJam Show» και η δυναμική του παρουσία στη μουσική, έχουν καταστήσει τον MistJam ως έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της dance μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το line up της δεύτερης ημέρας, θα ολοκληρώσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το Primer Music Festival 2023 και υπόσχεται να αφήσει τις πιο δυνατές αναμνήσεις σε όσους θα ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media και στο website του Primer Music Festival.

Η προπώληση ξεκίνησε!

2-Day tickets 70€

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Τηλέφωνο: 2102202202

Instagram: https://www.instagram.com/primermusicfestival

Facebook: https://www.facebook.com/primermusicfestival

TikTok: https://www.tiktok.com/@primermusicfestival

Infos @ www.primermusicfestival.com

#Primer2023 #PrimerMusicFestival #SeeYouByTheSea