54 εκατ. views για μια πρόβα: Το ελληνικό βίντεο κλιπ που σάρωσε στο YouTube δεν ήταν προορισμένο να βγει στον αέρα
Βρείτε μας στο

Βρισκόμαστε στο 2017 και το ευρύ ελληνικό κοινό μαθαίνει ουσιαστικά το όνομα μιας νέας ερμηνεύτριας, της Μαρίνας Σάττι, η οποία «συστήνεται» με το κομμάτι «Μάντισσα». Το τραγούδι γίνεται τεράστιο hit σε χρόνο ρεκόρ, ενώ το video clip σαρώνει το YouTube αν και δεν ήταν προορισμένο να κυκλοφορήσει…

Η ιστορία πίσω από αυτό είναι μία από εκείνες που διαβάζεις και πιστεύεις ότι δεν μπορεί να συνέβη έτσι. Το παρασκήνιο βγήκε προς τα έξω από το GetGreekMusic, που όπως όλοι μας, εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι το video clip έγινε viral, ξεπερνώντας το 1.000.000 προβολές πριν καλά-καλά ανέβει, μετατρέποντάς το στην απόλυτη τάση σε τέτοιο βαθμό ώστε ακόμη και οι μη μυημένοι να καταλάβουν πολύ καλά τι… εστί trend!

54 εκατ. views για μια πρόβα: Το ελληνικό βίντεο κλιπ που σάρωσε στο YouTube δεν ήταν προορισμένο να βγει στον αέρα

Όλα σχετίζονται με την ημέρα την οποία επιλέχθηκε για να γίνουν τα γυρίσματα. Το κέντρο της Αθήνας ήταν κλειστό κι έτσι οι δρόμοι γύρω από την οδό Αθηνάς παρέμειναν για ώρες άδειοι. Έχοντας αυτό κατά νου, οι άνθρωποι της παραγωγής αποφάσισαν να βγάλουν την ίδια την τραγουδίστρια και τις χορεύτριες έξω προκειμένου να κάνουν διάφορα δοκιμαστικά γυρίσματα.

54 εκατ. views για μια πρόβα: Το ελληνικό βίντεο κλιπ που σάρωσε στο YouTube δεν ήταν προορισμένο να βγει στον αέρα

Ενδεικτικό του γεγονότος ότι κανείς δεν γνώριζε εκείνη την στιγμή ότι αυτά θα ήταν και τα οριστικά πλάνα, είναι το ότι η Μαρίνα Σάττι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο styling ή βάψιμο, ενώ τα μαλλιά της ήταν με την κόμμωση που είχε εξαιτίας της παρουσίας της το προηγούμενο βράδυ στο «Ερωτόκριτος – Τhe musical», σε μια παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!


Όταν τα πλάνα έφτασαν στο σημείο του μοντάζ, όλοι έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από το αισθητικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα το οποίο και έδενε αρμονικά και απόλυτα με το ύφος των στίχων και της μουσικής. Στην κουβέντα μπήκε και ο επιπλέον παράγοντας ότι δύσκολα θα έβρισκαν τις συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας δίχως κόσμο, ενώ παράλληλα οι συντελεστές αναλογίστηκαν πως δεν θα μπορούσαν εύκολα να εξασφαλίσουν σχετική άδεια για να κλείσουν ξανά οι δρόμοι.

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

Έτσι αποφασίστηκε το κομμάτι να ανέβει με το συγκεκριμένο video clip στο YouTube, αλλά η επιτυχία του μάλλον ξεπέρασε ακόμη και τις δικές τους προσδοκίες όταν συνειδητοποίησαν ότι είχε ξεπεράσει τα 1.000.000 views!

Σήμερα, έξι χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του, έχει καταγράψει 54.000.000 και η καταμέτρηση συνεχίζεται…