Η Μαρίνα Σάττι και οι ασύλληπτοι αριθμοί της στη Eurovision
Βρείτε μας στο

Η αλήθεια είναι πως η Μαρίνα Σάττι, λόγω των θεμάτων υγείας, δε μπορούσε να αποδώσει φωνητικά όπως θα ήθελε. Αλήθεια είναι επίσης πως και πριν πάθει τη φαρυγγίτιδα, στις πρόβες που είχαμε δει για τη Eurovision, κάτι δε μας καθόταν καλά με τη φωνή της.

Επειδή την έχουμε δει και ακούσει live, είτε μόνη της είτε με το συγκρότημα Fones, αυτό που ακούγαμε και στις πρόβες δεν ήταν και πολύ Μαρίνα Σάττι. Γενικά, καταλάβαμε πως υπάρχουν ζητηματάκια με τον ήχο, κάτι που δεν υπήρξε σε αλλες περιπτώσεις, όπως στον Γάλλο, τις Ουκρανές ή την Ισραηλινή.

Σίγουρα σε αυτό φταίει και το ότι η σκηνική εκτέλεση για το Zari, είναι πολύ πιο απαιτητική χορευτικά, άρα πιο δύσκολα μπορεί η Μαρίνα Σάττι να βγάλει το καλύτερο της φωνής της.

Κι ενώ συμβαίνει αυτό, η εμφάνισή της στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024 στο Μάλμε, ήταν η πιο δημοφιλής με βάση τους αριθμούς στα social media, με μόνο την Ιταλία να την ξεπερνάει, αλλά η Ιταλία δεν διαγωνιζόταν χθες, αφού είναι στον τελικό χωρίς να περάσει από ημιτελικά.

Τόσο σε προβολές (την ώρα που το γράφουμε είναι στα 2.9 εκατομμύρια το insta post), όσο και σε likes και σχόλια, τόσο οι αναρτήσεις για την εμφάνιση όσο και αυτές για την πρόκριση, είναι στην κορυφή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Project «ΠΑΟΚ πρωταθλητής»: Να δεις τι σου έχω για μετά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Project «ΠΑΟΚ πρωταθλητής»: Να δεις τι σου έχω για μετά

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Η μόνη εμφάνιση που έχει περισσότερα σχόλια, είναι αυτή της Ισραηλινής, όπου, όπως καταλαβαίνετε, δε μιλάμε για συζήτηση επί της μουσικής, αλλά υπάρχουν άπειρα σχόλια για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων.

Αν δούμε και τα νούμερα που έκαναν οι χώρες στον ‘Α Ημιτελικό, η Ουκρανία, η Κροατία και η Ιρλανδία είναι οι 3 μόνες χώρες με μεγαλύτερη απήχηση, αλλά είναι και δύο μέρες επιπλέον οι δημοσιεύσεις, ενώ στην Ιρλανδία μεγάλο κομμάτι της απήχησης αφορά είτε τρολάρισμα για την «διαβολική» εμφάνιση είτε σχόλια χριστιανοταλιμπάν περί θρησκείας.

Είναι εμφανές πως η Κροατία και η Ουκρανία έχουν μεγάλο έρεισμα στο κοινό της Eurovision, αλλά αν πάρουμε ως απόλυτα ενδεικτικά τα στατιστικά στα social media, τότε θα είναι τεράστια έκπληξη αν η Μαρίνα Σάττι καταλήξει κάπου χαμηλότερα από την 5η θέση.

Φυσικά, σε έναν διαγωνισμό όπου υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος ψηφοφορίας και μια επιτροπή, πολλά μπορούν να αλλάξουν αυτή την εκτίμηση, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, σε κάθε περίπτωση όμως, ένα τραγούδι που όταν το πρωτακούσαμε αρχές Μαρτίου, οι αντιδράσεις το αποτύπωναν ως υποψήφιο για να μην προκριθεί, η Μαρίνα Σάττι έχει ήδη πετύχει.

Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στο μάρκετινγκ, από την ίδια και, κυρίως, από την ομάδα που τρέχει αυτό το κομμάτι, είναι ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα, σε κερδίζει με την αύρα της και το Σάββατο το πρωί ίσως τα νούμερα να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά και υπέρ της Μαρίνας.

* Πηγή φωτογραφίας: Instagram/Eurovision