odell
Βρείτε μας στο

5 χρόνια τώρα έχεις ακούσει άπειρες φορές στο ραδιόφωνο το Another Love. Είτε το κανονικό είτε το ρεμίξ. Είναι από τα κλασσικά τραγούδια που ο Έλληνας αναζητά πως και πως για να κάνει upgrade το στάτους του προφίλ του στο Facebook. Είναι όμως και ένα τραγούδι που μυρίζει Tom Odell. Φουλ λυπημένο, όπως ακριβώς θέλει ο ίδιος να φτιάχνει την μουσική του. Μια μουσική που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα υποδεχτεί τον 26χρονο Βρετανό Tom Odell, σε μια χρονιά που προωθεί το τελευταίο του άλμπουμ το Wrong Crowd. Ένα άλμπουμ που θα βρεις το Here I Am (στο βίντεο κλιπ παίζει ο Κέβιν Σπέισι), το Jealousy, το Constellations, το Still Getting Used to Be On My Own και το Silhouette που έχουν ξεχωρίσει. Πρόκειται ουσιαστικά για το δεύτερο άλμπουμ του, μετά το Long Way Down (ξεχωρίζουν τα Grow Old With Me και το I Think It’s Going to Rain) και μετά το EP με το Another Love. Αυτό που αξίζει να διαβάσεις είναι η ιστορία του.

Οφείλει την ανάδειξη του στην Lilly Allen, που τον αποκάλεσε αρσενική Adele. Όταν βγήκε το Long Way Down έγινε γρήγορα πλατινένιο. Αλλά χρειάστηκε να απορροφήσει πολύ από τον δημιουργικό χρόνο του Odell η προώθηση του. Μετά από ένα χρόνο στο τρέξιμο, αποφάσισε να τα παρατήσει και να επιστρέψει εκεί που νιώθει ήρεμος. Στο πιάνο του και την ηρεμία του καλλιτέχνη.

Έχοντας βγάλει ένα πρώτο άλμπουμ τόσο επιτυχημένο, βάρυνε πάνω του η ανάγκη να βγάλει κάτι αντάξιο στη συνέχεια. Αυτό ήταν κάτι που στην αρχή δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί. Όταν όμως ακούστηκαν τα πλήκτρα μέσα σε μια ελευθερία κλειστού χώρου, τότε ο Thomas μπόρεσε να απολαύσει τα ανήσυχα νερά μέσα του. Έτσι ήρθε το Wrong Crowd. Η όλη του πορεία μέχρι σήμερα βασίζεται σε μια πάναπλη και δυσεύρετη φιλοσοφία

«Πραγματικά, θα ήθελα να ζούσα στην εποχή που η μουσική ανέβαζε τους ανθρώπους, τους δημιουργούσε μια ψυχική ανύψωση… Όταν η μουσική μου είναι λυπημένη θέλω να είναι ΠΟΛΥ λυπημένη. Όταν είναι χαρούμενη, θέλω να δημιουργεί ευφορία … Υποθέτω ότι θέλω να φτάσω στα άκρα για να εκφράσω τα έντονα συναισθήματα που όλοι νιώθουμε στη ζωή μας.»

Here you are λοιπόν Tom!

Τιμές εισιτηρίων

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Στην έναρξη προπώλησης η τιμή θα είναι 23 ευρώ (early bird)
Στη συνέχεια της προπώλησης η τιμή θα γίνει 26 ευρώ
Στο Ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα διαμορφωθεί 29 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

www.viva.gr
στο τηλέφωνο 11876
μέσω vivawallet
& σε όλα τα καταστήματα
Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης�Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων�viva kiosk στο Σύνταγμα