5 τραγούδια με... «ανάποδα» κρυμμένα μηνύματα (Vids)
Βρείτε μας στο
Μουσική

5 τραγούδια με… «ανάποδα» κρυμμένα μηνύματα (Vids)

Τα παλιά τα χρόνια αν άκουγες ροκ και γύριζες το βινύλιο προς τα πίσω θα άκουγες διάφορα... σατανικά πράγματα.

Ως γνωστόν, αγαπητοί αναγνώστες, το ροκ είναι σατανιστικό. Το γνωρίζετε, φυσικά, αυτό από τα κατηχητικά, αλλά και αν σας έχει διαφύγει γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας ενημερώνουμε.

Και πώς γίνεται αυτό κατανοητό; Μα από τα κρυφά μηνύματα που βρίσκονται σε πολλά τραγούδια του.

Διότι τα παλιά τα χρόνια, τότε που ο κόσμος δεν άκουγε μουσική από το ίντερνετ ή από CD αλλά από βινύλια, μπορούσες να γυρίσεις τον δίσκο προς τα πίσω και να ακούσεις διάφορα κρυφά πράγματα που προσπαθούσαν να σου περάσουν οι δυνάμεις του κακού μέσα από τα τραγούδια του ροκ.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

The Beatles – Revolution 9 & I’m So Tired

Εδώ οι Beatles μας περνάνε το κρυφό μήνυμα πως ο Paul McCartney είναι νεκρός στην πραγματικότητα καθώς στο τραγούδι τους «Revolution 9» υπάρχει απόσπασμα που αν το γυρίσεις ανάποδα λέει: «Turn me on, dead man». Επίσης, αν γυρίσεις ανάποδα το «I’m So Tired», ο Lennon ακούγεται να λέει: «Paul is dead man, miss him, miss him, miss him»!

Soundgarden – 665

Προφανής ύμνος στον σατανά. Αν παίξεις ανάποδα το τραγούδι θα ακούσεις τον Κορνέλ να τραγουδάει: «I love you Satan baby, Satan is king, Satan is my king». Μικρή λεπτομέρεια: οι Soundgarden το έχουν κάνει επίτηδες για να διακωμωδήσουν όλες αυτές τις φήμες περί κρυφών μηνυμάτων.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Eagles – Hotel California

Εντάξει, κλασική και αναμενόμενη επιλογή. Χιλιοσυζητημένο τραγούδι για το κρυφό μήνυμα που εμπεριέχει με τους Eagles να έχουν κατηγορηθεί ευθέως για σατανιστές αλλά οι ίδιοι να το αρνούνται. Λέγεται πάντως πως στο σημείο που λέει «In the middle of the night, just to hear them say» αν το πάμε ανάποδα ακούμε το «Satan he hears this. He had me believe in him».

Pink Floyd – Empty Spaces

Τραγούδι του θρυλικού «Wall», στη μέση του κομματιού ακούμε κάποιες φωνές στο background. Εκεί ακούγεται η φράση: «Hello, Luka… Congratulations. You have just discovered the secret message. Please send your answer to Old Pink, care of the Funny Farm, Chalfont – Roger! Carolyne’s on the phone! – Okay». Μυστήρια πράγματα για πολλούς αλλά με εξήγηση: οι Pink Floyd αποτίουν έναν φόρο τιμής στον Syd Barret που τους είχε εγκαταλείψει λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά.

Cradle of Filth – Dinner at Deviant’s Palace

Κλασική μπάντα που λόγω είδους κατηγορείται για σατανισμό. Στο «Dinner at Deviant’s Palace» ακούγονται κάποιοι ακατάληπτοι στίχοι και οι πολέμιοι του συγκροτήματος σπεύδουν να το κατηγορήσουν για… επαφές με τον σατανά. Στην πραγματικότητα, ακούμε το Πάτερ Ημών στα αγγλικά!

Για bonus πάρτε και αυτό το σούπερ ντούπερ βίντεο που το έχει ψάξει πολύ το ζήτημα και μας κάνει μια αναλυτική περιγραφή τέτοιων τραγουδιών: